News  | 
20.03.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
2

Ultra-Seal isi extinde in mod sistematic prezenta in reteaua europeana, incheind contracte cu Europart Danemarca si Eurotyre Belgia pentru distributie. In plus, Schmitz Cargobull si Kögel vor livra noile lor remorci cu anvelope tratate cu Ultra-Seal catre utilizatorii finali care isi doresc sa beneficieze de un plus de siguranta si de un nivel maxim de reducere a uzurii, de un numar mic de pene si o presiune optima in pneuri.
 

Astfel, in ianuarie 2017, DSV Road a emis catre Schmitz Cargobull o comanda masiva de 3.000 de remorci noi, cu livrare in intervalul 2017-2018, pe langa specificatiile standard aferente remorcilor de serie solicitand si utilizarea Ultra-Seal pe anvelopele Westlake.
Kögel a inceput, de asemenea, sa comande produse Ultra-Seal pentru a veni in intampinarea doleantelor clientilor, ICTS si Amco Logistics fiind doar doua dintre companiile care au solicitat Kögel sa echipeze noile vehicule cu anvelope tratate cu Ultra-Seal.
Ultra-Seal este un lichid care etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil.
Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita intretinere suplimentara.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or