Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks lanseaza un sistem integrat pentru servicii si infotainment

Combinand facilitatile audio si de divertisment din cabina cu sistemele de navigatie si de management al flotei, Volvo Trucks a creat un sistem complet integrat, simplu de utilizat, care poate fi controlat prin ecranul tactil, prin comanda vocala sau cu ajutorul butoanelor de pe volan. „Cu ajutorul noului sistem pentru servicii si infotainment, soferii isi pot personaliza spatiul de lucru", afirma Anders Edenholm, Manager principal de proiect, Volvo Trucks. „De exemplu, pot asculta postul de radio preferat oriunde s-ar afla, pot utiliza hands-free atat pe telefonul personal, cat si pe cel de serviciu. Per total, acest lucru ii ajuta pe soferi sa beneficieze de o experienta imbunatatita si mai sigura."
 

Cu noul sistem, gestionarea sarcinilor de lucru se realizeaza mai usor si mai eficient. Sistemul de navigatie al camionului accepta o serie de modalitati de obtinere a indicatiilor de orientare, inclusiv prin introducerea adreselor, coordonatelor sau prin atingerea hartii de pe ecran. De asemenea, soferii pot accesa toate serviciile Dynafleet OnBoard, inclusiv Asistenta pentru orele de condus, Instruire sofer si Mesagerie. Pentru soferi, aceasta inseamna informatii actualizate, ceea ce le permite sa controleze situatiile si sa ia cele mai bune decizii in timp real. De asemenea, isi pot monitoriza performantele de condus si consumul de combustibil si pot identifica aspectele care trebuie imbunatatite. „Ne-am gandit sa fie cat mai usor pentru soferi sa navigheze si sa-si finalizeze sarcinile de lucru. Deoarece Dynafleet OnBoard si sistemul de navigatie sunt integrate, soferii pot primi mesaje cu coordonatele GPS si pot porni spre noua cursa in doar cateva secunde. Un sofer care petrece mai mult timp cu mainile pe volan si cu ochii la drum este un sofer mai productiv, care conduce mai sigur."
Functiile noului sistem includ atat accesul la serviciile media de difuzare, precum Spotify, Deezer si TuneIn, cat si DAB si DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Pe volan se afla un buton „Push to talk" („Apasa pentru a vorbi") pentru sistemul de comanda vocala.
Noul sistem integrat pentru servicii si infotainment este disponibil atunci cand se comanda un autocamion nou Volvo FH, Volvo FM si Volvo FMX.

Articole similare

Ad