Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol Logistics intra pe piata din Slovenia

In martie 2017, Ekol Logistics a deschis prima filiala in Slovenia, aceasta fiind cea de-a 15-atara in care Ekol si-a dezvoltat propriile facilitati. „Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern si international in regim FTL si LTL, precum si servicii de depozitare pentru marfuri bonded, dar si non-bonded. Intentionam sa deschidem primul depozit in zona Ljubljanei. De asemenea, planuim sa avem 15 angajati pana la sfarsitul celui de- al doilea an de activitate Ekol in Slovenia“ a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia.
 

Ekol Slovenia a fost infiintata si inregistrata si va fi operationala in 1-2 luni. Birourile si depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzatoare nevoilor clientilor Ekol, vor fi deschise in cel mai scurt timp.
In calitate de detinator al 6 nave Ro-Ro si operator a 48 de trenuri pe saptamana, Ekol ofera solutii eficiente, inovatoare, dar si ecologice, pentru a-si consolida prezenta in Europa, prin dezvoltare durabila. „ In perspectiva mai indelungata Ekol Slovenia va putea oferi servicii intermodale catre si din altetari europene. Faptul ca o companie noua, ambitioasa, a intrat pe piata din Slovenia este un lucru foarte bun pentru economia noastra“ a adaugat Miha Ulcar.
Ekol a inceput sa investeasca in afara Turciei, in Europa, in 1996, incepand cu Ekol Germania, ca apoi sa patrunda si pe piata din Romania, Italia, Franta, Ucraina, Grecia si Bosnia-Hertegovina. Dorind sa devina o retea de logistica din ce in ce mai extinsa pe plan european si sa ofere servicii din ce in ce mai calitative, in 2013, Ekol a infiintat Ekol Ungaria, intr-una din zonele cele mai strategice pe harta geopolitica a Europei. In 2014, Ekol Spania a fost adaugata la reteaua de transport a companiei. In 2015, Ekol a deschis filiale si in Polonia. Anul trecut, noi depozite si puncte de lucru Ekol au fost inaugurate in Cehia, Bulgaria si Iran.
Furnizarea de solutii moderne, inovatoare si flexibile este sustinuta si de catre departamentul de R&D ce detine un rol esential in Ekol. Aici, peste 120 de persoane lucreaza la 130 de proiecte pentru a face ca toate serviciile Ekol sa devina mai eficiente. Rezultatul activitatii acestui departament diferentiaza Ekol pe piata companiilor de logistica. „Ekol isi va mentine ritmul de crestere si in urmatoarea perioada, cand se va dezvolta in Republica Ceha, Spania, Iran si Romania. Avem incredere ca serviciile Ekol vor detine un rol important si in extinderea afacerii clientilor nostri din Slovenia“, a explicat Wojciech Brzuska, General Manager Ekol Europa si membru in Comitetul Executiv.

Articole similare

Ad