Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul VW Crafter, preturi incepand cu 22.703 euro plus TVA

Noul Crafter se poate comanda cu preturi incepand de la 22.703 euro, plus TVA, informeaza Volkswagen Autovehicule Comerciale. Noul model dispune de un sasiu reproiectat in totalitate, avand in dotare o directie electromecanica, motoare optimizate atat pentru calatorii lungi, cat si pentru traficul urban, multiple variante pentru producatorii de suprastructura, scaun ergonomic pentru sofer si un numar insemnat de sisteme de asistare a conducatorului auto.
 

Noul Crafter ofera diferite solutii bine gandite pentru producatorii de suprastructuri: o podea de incarcare universala optionala este prevazuta cu mecanisme de montare pentru rafturi, pentru ca sistemele de rafturi existente din autovehiculele inchiriate sau modelele anterioare sa poata fi instalate pentru toti furnizorii obisnuiti de solutii personalizate, se arata intr-un comunicat. In plus, noul Crafter va fi primul autovehicul din clasa sa care va oferi echipamente modulare suplimentare optionale. Disponibile din fabrica ca dotare optionala, noul model va avea al doilea compresor pentru refrigerare sau aplicatiile pentru produse proaspete, patru variante pentru o a doua baterie, un al doilea sistem de aer conditionat si un al doilea schimbator de caldura pentru sistemul de incalzire auxiliar cu functionare pe baza de combustibil.
Motoarele Euro 6 imbunatatite bazate pe platforma diesel modulara („MDB”) au fost configurate special pentru acest model. Motorul de 2,0 l TDI, care a fost dezvoltat special pentru autovehiculele comerciale Crafter, este disponibil cu tractiune fata la trei niveluri diferite de putere pentru pietele Euro 6: 75 kW (102 CP), 103 kW (140 CP) sau in varianta BiTurbo TDI cu 130 kW (177 CP). In varianta cu tractiune fata sau integrala, motorul cu capacitate cilindrica de 1968 cc este montat transversal si este inclinat la opt grade spre puntea fata, lucru ce conduce la reducerea lungimii consolei fata si, prin urmare, asigura mai mult spatiu pentru sofer si compartimentul de marfa. Toate motoarele indeplinesc standardul de emisii Euro 6 si sunt prevazute cu sistem stop-start in dotare standard. Per total, aceste motoare sunt, in medie, cu 15% mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil. Noul Crafter obtine calificative bune si pentru robustetea sa si gradul redus de uzura, pentru costurile de intretinere si reparatii, toate acestea avand un efect pozitiv asupra costului total de proprietate (TCO) de-a lungul ciclului de functionare al autovehiculului. Din luna aprilie 2017, motoarele vor fi completate de sistemul de tractiune integrala 4Motion. Pretul pentru Crafter furgon incepe de la 23.181 euro (27.585 euro cu TVA inclus), in timp ce varianta cu cabina dubla cu bena pleaca de la 22.703 euro (27.017 cu TVA inclus).

Articole similare

Ad