Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai fierbinti subiecte pe transportul de persoane vor fi discutate la Expo Tranzit, Cluj

IntalniriExpo Tranzit 2017 / Targ de transport si logisticale si discutiile sunt intotdeauna binevenite, insa pentru a fi cu adevarat utile ai nevoie de partenerii potriviti pentru dialog. Si tocmai de aceea, la conferintele de transport persoane din cadrul Expo Tranzit am invitat pentru dvs. reprezentanti la varf ai institutiilor care guverneaza aceasta industrie.
Astfel, impreuna cu ministrul secretar de stat in MDRAP, Catalin Stefan Rotea, vom discuta despre legea serviciilor de transport public local, despre plafonarea tarifului de transport pentru elevi, precum si despre cum va arata piata nationala de transport dupa 2019. Va participa la dezbatere si directorul Directiei Rutiere din Ministerul Transporturilor, Adriana Kalapis, precum si directorul general adjunct al Autoritatii Rutiere Romane, Lucian Lambru.
 

Vom aborda, de asemenea, subiectul modificarii pachetului rutier european, respectiv a regulamentului 1073, dar si a altor proiecte de acte normative aflate in curs de adoptare la MT.
Problemele legate de piraterie, curse ocazionale versus curse regulate, car-sharing etc. vor fi analizate impreuna cu specialisti din cadrul ISCTR si ai Politiei Romane. Si pentru ca este bine sa cunoastem ce se intampla (si ce ni se pregateste) si la nivel european, pentru prima zi a conferintei am pregatit doua prezentari foarte interesante, sustinute de directorul institutului IGES din Germania, Christoph Gipp, si de presedintele Eurolines Romania, Dragos Anastasiu. Nu va lipsi nici dezbaterea pe tema RCA si cum se pregatesc firmele de transport din toata tara pentru incheierea perioadei de plafonare a tarifului, in mai a.c.
Va asteptam sa ne fiti alaturi la cel mai mare eveniment din tara dedicat industriei de transport, care imbina componenta de expozitie cu cea de conferinte, dezbateri, networking si optimizare a activitatii.

Pentru informatii si inscrieri va invitam sa ne contactati la redactie: 021.777.06.98/99 sau pe e-mail office@traficmedia.ro.

Va asteptam cu drag!

Echipa Tranzit

Articole similare

Ad