Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco a ajuns la 1.000 de Stralis NP 400

… dupa ce a livrat cinci unitati companiei Verbio Logistik, ce a detine astfel prima flota germana de camioane cu emisii de CO2 cu 90% mai mici decat ale unor vehicule diesel si care este alimentata cu biogaz fabricat in centrul propriu din Schwedt. Reducerea emisiilor de particule si NOx este si ea semnificativa, iar faptul ca masinile sunt cu 50% mai silentioase decat modelele diesel echivalente le permite sa fie folosite inclusiv la distributie urbana pe timp de noapte.
 

Verbio este un client cheie pentru Iveco in domeniul propulsiei alternative cu gaz natural, deoarece combustibilul pe care il foloseste provine din resurse regenerabile, asa cum declara presedintele brandului Iveco, Pierre Lahutte, iar alegerea Stralis NP este o dovada a faptului ca, folosind biogazul, transportul de mare tonaj poate sa ajunga la zero emisii de CO2 si sa fie si profitabil. Flota companiei germane numara circa 80 de camioane, din care 12 cu doua tipuri de carburant, diesel si CNG/biometan, dar cele cinci vehicule Iveco permit o reducere si mai mare a emisiilor de CO2 si o eficienta sporita.
Modelul ales de Verbio functioneaza cu un singur tip de carburant, CNG, si are doua rezervoare de 920 l, care le permit o autonomie de pana la 570 km.

Articole similare

Ad