Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DP World Antwerp Gateway utilizează amprenta digitală

DP World utilizează pentru prima dată tehnologia amprentelor digitale la terminalul său Antwerp Gateway. Scopul este de a securiza colectarea containerelor.

DP World a testat software-ul Certified Pick up (CPu) în terminalul Antwerp Gateway împreună cu companiile de logistică Katoen Natie și Van Moer, în colaborare cu NxtPort, platforma digitală a Portului Anvers-Bruges. DP World dorește să facă transportul de containere mai sigur, renunțând la vechile procese de identificare și colectare (prin cod PIN) și înlocuindu-le cu o tehnologie bazată pe recunoașterea amprentelor digitale.

Concret, șoferii de camioane sunt înregistrați pe platforma NxtPort CPu prin intermediul Alfapass-ului lor. Aceștia pot apoi să ridice containerele, cu condiția ca amprentele lor digitale să corespundă containerelor respective.

„Succesul proiectului nostru pilot cu Van Moer și Katoen Natie este primul pas spre implementarea în continuare a CPu în rândul tuturor părților interesate și pentru toate modurile de transport în 2023. Sperăm că industria va recunoaște beneficiile unei securități sporite în cadrul terminalelor de containere și va introduce această tehnologie în întregul lanț de aprovizionare”, a declarat Dirk Van den Bosch, director general al DP World din Anvers.

Articole similare

Ad