Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit organizeaza targ de joburi in transport si logistica la Cluj pe 23 aprilie

Sute de camioane stau pe dreapta in parcurile de transport ale firmelor romanesti din cauza crizei de soferi cu care se confrunta intreaga Europa. Nici firmele de logistica sau de curierat nu stau mai bine, inclusiv retailerii resimtind lipsa unui numar suficient de stivuitoristi si operatori pentru munca in depozit.
Pentru a vedea cum isi atrag angajatorii din transporturi si logistica candidatii pentru locurile de munca disponibile, care este profilul angajatului si angajatorului ideali, aspecte legate de legislatia muncii, tendinte privind pregatirea profesionala, dar si cum colaboreaza universitatile de profil cu mediul de afaceri care absoarbe absolventii an de an, ExpoTranzit, targul de transport si logistica organizat de revista Tranzit in perioada 21-23 aprilie la Hotel Grand Italia din Cluj-Napoca, va include in ultima zi un targ de job-uri.
 

Evenimentul se adreseaza companiilor de transport, logistica, distributie/curierat, dealerilor si service-urilor de vehicule comerciale, furnizorilor de servicii pentru industriile de transport si logistica, retailerilor, dar si producatorilor care au nevoie de personal pentru activitatea de logistica si transport.
Vizitatorii vor avea posibilitatea de a sta de vorba cu expozantii veniti aici special pentru a-si expune oferta de locuri de munca, dar si de a participa la dezbaterile ce vor avea loc cu aceasta ocazie. Sunt programate discutii cu diferite teme: „Ce vrea angajatul de la angajator în 2016 în România” si „Carierele de succes se preg?tesc din perioada studiilor de liceu/universitate”.  
La acest eveniment se va distribui gratuit tuturor vizitatorilor Edi?ia Special? Tranzit Joburi, un ghid de job-uri, unde cei interesati pot face publice posturile vacante pe care le au in companie.
Cei interesati de un job in aceste domenii isi pot trimite CV-ul incepand cu 20 februarie, mentionand pozitia vizata, tipul de companie sau chiar numele companiei in care si-ar dori sa lucreze, pe adresa office@traficmedia.ro. Organizatorii se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor din CV-uri, care vor fi oferite exclusiv celor vizati de candidati.

Articole similare

Ad