Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hamilton Central Europe deschide un hub de dezvoltare software la Timișoara

Hamilton Central Europe, producătorul de aparatură medicală – parte al grupului elvețian Hamilton, a anunțat deschiderea în luna mai a unui nou centru de dezvoltare software, specializat în dezvoltarea platformelor automate pentru manipularea lichidelor.

Hub-ul va fi situat în Iulius Town din Timișoara, în vestul României, și va contribui la soluțiile software ale diviziei de Robotică Hamilton, care produce instrumente automatizate de manipulare a lichidelor în Elveția și Statele Unite. În prezent, acestea sunt utilizate în spitale, laboratoare și instituții de cercetare din întreaga lume. De asemenea, instrumentele Hamilton dezvoltate de divizia de robotică se folosesc și în automatizarea diferitelor aplicații, atât pentru științele biologice, cât și pentru cele analitice.

Compania plănuiește ca în următoarele luni să formeze doua echipe Scrum Masters pentru noul hub și să angajeze aproximativ 20 de persoane pentru roluri, precum Software Engineers cu diverse niveluri de senioritate, coordonatori echipe, Scrum Masters, Software Test Automation Engineers, Product Owners şi DevOps Engineers, potrivit unui comunicat de presă.

Hamilton Central Europe și-a început activitatea din România în 2013 și produce în fabrica de la Timișoara instrumente cu înaltă precizie, ce sunt folosite în laboratoarele de cercetare și analiză (seringi microlitrice și ace, pompe de dozare, module de pipetare și accesorii). Țara noastră ajungând a doua țară din Europa, după Elveția, în care compania își desfășoară activitatea de producție.

Articole similare

Ad