Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FORT aniverseaza zece ani de activitate

Membrii Federatiei Operatorilor Romani de Transport, reuniti la Sighisoara pe 12, 13 si 14 februarie a.c. pentru adunarea generala, au sarbatorit cu aceasta ocazie zece ani de la infiintarea FORT. La evenimentul organizat la hotelul Cavaler din centrul orasului au participat – alaturi de operatorii de transport marfa si calatori, companii de taxi, scoli de soferi, centre de formare profesionala etc. membrii ai federatiei – reprezentanti ai autoritatilor si parteneri de afaceri, cu totii avand un gand bun si un mesaj de suflet.
 

„Cetatea Sighisoara a fost fortul transportatorilor pentru trei zile incununate de succes“, a declarat Augustin Hagiu, presedinte de onoare FORT. „Delegatii prezenti la eveniment au plecat cu convingerea ca zece ani nu au fost irositi, cu bucuria de a se revedea cu toti colegii din tara, cu credinta ca viitorul suna din ce in ce mai bine si ca doar uniti putem rezista. In acelasi timp, au plecat cu increderea ca nicio problema din transportul de marfa, de pasageri, din sfera taxi sau a centrelor de formare profesionala si scolilor de soferi nu ne este indiferenta si le tratam cu maximum de seriozitate“.
Dezbaterile aprinse, obisnuite adunarilor generale FORT, au fost inlocuite de mesaje adaptate contextului aniversar. Directia Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor si Autoritatea Rutiera Romana au oferit, totodata, un mesaj pozitiv cu privire la colaborarea pe mai departe, important din perspectiva provocarilor legislative din perioada 2016-2020. „Ne-am atins obiectivul in ceea ce priveste componenta de traditie, inovatie si cultura antreprenoriala, iar delegatii au cunoscut si oameni din spatele «frontului», care asigura componenta juridica, consultanta si logistica in cadrul FORT“.
In ultimii cinci ani nu a existat o strategie speciala pentru atragerea de membrii noi, insa imaginea pozitiva a federatiei a facut ca in fiecare an sa se afilieze alte si alte companii. Pe viitor vor fi facute eforturi dedicat in aceasta directie, astfel ca perspectivele sunt optimiste. Pentru perioada urmatoare, conducerea FORT isi propune sa continue activitatile specifice pentru a rezolva problema RCA si pentru a asigura un cadru coerent de constructie a legislatiei privind legea 92. In acelasi timp, vor fi facute propuneri concrete de modificare a ordonantei drumurilor si pentru a rezolva problema resursei umane din transporturi. Tot in perioada urmatoare se vor discuta parteneriate speciale pentru membrii FORT cu diferiti furnizori de produse si servicii, in vederea reducerii costurilor de operare.

Articole similare

Ad