Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinta Expo Tranzit: Este Romania pregatita pentru liberalizarea transportului de calatori?

Comisia Europeana face presiuni pentru liberalizarea transportului de calatori in statele membre, iar faptul ca mai multe piete importante, cum ar fi Germania sau Franta, au facut deja pasul in aceasta directie, trebuie sa reprezinte un semnal de alarma si pentru noi. Daca este Romania pregatita pentru liberalizarea transportului intern, cum s-ar putea face acest lucru si sub ce forma ar putea autoritatile sa ii ajute pe operatorii autohtoni in fata unei eventuale „invazii“ a strainilor, vom dezbate pe data de 22 aprilie 2016, in cadrul Expo Tranzit, la o conferinta special organizata pe acest subiect.
 

Special cu aceasta ocazie, presedintele Busworld Academy, Jan Deman, care este totodata si secretarul general al asociatiei operatorilor de transport din Belgia (BAAV), va sustine o prezentare despre dinamica pietei europene de transport calatori si despre schimbarile care au avut loc in ultima perioada in Germania, Franta, Spania, Italia. Tot in cadrul aceleiasi conferinte va fi prezentat un studiu de caz pe Germania – firma Flixbus, care in urma liberalizarii a castigat o cota de piata de 75% si este interesata de extinderea business-ului si in Romania. Alaturi de oaspetii straini vor fi prezenti la conferinta pe tema liberalizarii de persoane europarlamentari romani, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor si ai asociatiilor patronale din transporturi.
Expo Tranzit, targul dedicat de transport persoane, marfa si logistica, va avea loc intre 21 si 23 aprilie 2016 la Cluj, la hotelul Grand Italia.
Pentru inscrieri, cei interesati sunt rugati sa contacteze echipa Tranzit, la telefon 021.777.06.98/9 sau pe mail, la cristiana.sandulescu@traficmedia.ro.

Articole similare

Ad