Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone promovează conceptul „Mission Beyond Zero“ la transport logistic 2023

Producătorul de semiremorci Krone va promova conceptul de durabilitate „Mission Beyond Zero” în cadrul târgului transport logistic 2023, care va avea loc între 9 și 12 mai la Trade Fair Center Messe München, Germania.

Cu noua sa generație de produse, Krone contribuie fundamental la viitorul industriei de transport, combinând în mod inteligent tendințele de digitalizare, automatizare, durabilitate și electrificare. Astfel, modelul eTrailer, dezvoltat împreună cu Trailer Dynamics, reduce în medie consumul de motorină și emisiile de CO2 ale autotractorului cu până la 40%. Cheia o reprezintă axa electrică dezvoltată special pentru semiremorcă, care sprijină autotractorul la deplasare și recuperează, de asemenea, energia eliberată la frânare.

Krone eTrailer oferă suficientă energie pentru parcurgerea distanțelor lungi, de peste 500 km, și poate fi combinat cu orice autotractor convențional, astfel încât reducerea CO2 poate fi implementată direct în flotă. Tehnologia digitală a sistemului de control inteligent și automatizarea proceselor la nivelul trenului de rulare a eTrailer au, de asemenea, o contribuție semnificativă la aceste economii. Krone va mai expune la transport logistic 2023 modelele Profi Liner 5, echipat cu axe Krone și Krone Telematics KSC ProPlus Dry, alături de Krone Cool Liner pe două nivele, cu unitate Celsineo și Krone Telematics ProPlus Cool.

Articole similare

Ad