Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Șoferii pot solicita înlocuirea unui autoturism în caz de accident sau pot afla cea mai apropiată stație ITP prin aplicația MyCar Assistant

Aplicația românească creată ca un asistent digital auto complex, MyCar Assistant implementează noi funcționalități pentru a veni în sprijinul șoferilor care își doresc să găsească rapid și facil o mașină de înlocuire în perioada în care autoturismul personal se află în service pentru reparații, în urma unui accident în care au fost partea păgubită. Mai mult, șoferii vor putea găsi prin aplicație și cea mai apropiată stație ITP. 

MyCar Assistant este o aplicație mobilă gratuită pentru persoanele fizice, dar și pentru companii până la un număr de cinci autovehicule înregistrate pentru gestiunea datelor scadente a mașinilor personale și a flotelor, menită să ușureze și să eficientizeze cât mai mult posibil administrarea unui autoturism, precum și rezolvarea nevoilor și problemelor acestora.

Parteneriatul cu Autonom Assistance va fi disponibil în aplicația MyCar Assistant sub opțiunea de a solicita o mașină de înlocuire în caz de accident, costul aferent închirierii acesteia fiind suportat în întregime de către compania de asigurări a șoferului vinovat de producerea accidentului.

„Continuăm să dezvoltăm MyCar Assistant și să adăugăm noi funcționalități menite să ușureze cât mai mult posibil viața șoferilor. Prin parteneriatul cu Autonom Assistance, cea mai recentă opțiune le permite acestora să solicite direct din aplicație un autoturism de înlocuire în caz de accident, extrem de simplu și de eficient, pentru că știm cât de importantă este mobilitatea și asigurarea unei mașini de schimb în astfel de situații.”,

a declarat Cristian Astaloș, fondator MyCar Assistant. 

Șoferii vor introduce în aplicație o serie de informații privind dauna pentru soluționarea cererii și întocmirea dosarului, iar mai apoi reprezentanții Autonom Assistance vor lua legătura cu solicitanții în vederea documentelor necesare, pentru a le pune acestora la dispoziție un autoturism de schimb.

Autonom beneficiază de cea mai nouă și diversificată gamă de autoturisme la nivel național, iar vehiculul de înlocuire pus la dispoziție va fi dintr-o clasa similară cu cea a șoferului care înregistrează cererea. Mai multe detalii despre condițiile necesare pot fi consultate pe: https://www.my-car.co/masina-de-inlocuire/.

Începând cu finalul lunii aprilie, prin aplicația MyCar Assistant va fi disponibilă și o nouă opțiune în vederea identificării celei mai apropiate stații ITP, iar în funcție de localizare, șoferii vor avea posibilitatea fie să efectueze o programare telefonic, fie să primească asistență sau să fie ghidați direct până la locație. Aplicația dispune pentru început de peste 800 de stații ITP la nivel național, urmând ca funcționalitatea să fie extinsă.

Articole similare

Ad