Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RATB demareaza controale alaturi de Politia Locala

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) si Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti (DGPLCMB) anunta un protocol de colaborare menit sa sporeasca nivelul de civilizatie si de siguranta in mijloacele de transport in comun.
Astfel, incepand din data de 18 februarie 2016, cele doua institutii au demarat o serie de actiuni comune de preventie si sanctionare a calatorilor evazionisti si agresivi din RATB, in mai multe zone ale Capitalei.
 

„Scopul este reducerea fraudei si orientarea calatorilor catre achizitionarea de titluri de calatorie si acela de a asigura un climat de siguranta si incredere in randul calatorilor platitori, dar si in randul angajatilor RATB (conducatori auto si controlori). Totodata, se urmareste protejarea proprietatii publice si private si crearea conditiilor reale pentru cresterea nivelului de coeziune a populatiei Capitalei“, se arata in comunicatul Regiei locale de Transport.
Masura face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmareste asigurarea unor servicii de transport civilizate, cresterea numarului calatorilor fideli, descurajarea celor fraudulosi si imbunatatirea ritmicitatii mijloacelor de transport in comun.

Articole similare

Ad