Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IFS Logistics rev. 2.1 – O noua certificare adaugata cu succes in portofoliul GW

In decembrie anul trecut, Gebrüder Weiss Romania a adaugat un nou Certificat la serviciile oferite. Certificarea standardului IFS Logistics rev.2.1 reprezinta o garantie a conformitatii proceselor de depozitare cu cerintele si normele specifice lantului logistic.
Standardul IFS se refera atat la parametrii de siguranta si de calitate pentru produsele si serviciile oferite de companii, cat si la conformarea la cerintele legale si de reglementare. Este un standard cheie, de referinta, in Europa, toti marii retaileri din Germania, Franta, Italia precum si alte tari membre UE impunand furnizorilor sa detina certificate IFS.
 

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce ofera servicii de logistica, cum ar fi transportul si depozitarea de produse alimentare si non-alimentare.
Standardul IFS Logistics se aplica tuturor tipurilor de transport: rutier, feroviar, naval sau aerian; produselor congelate, refrigerate sau produse stabile la temperatura ambientala (diferite stari ale materiei: lichid, solid sau gaz); marfurilor generale sau produselor chimice periculoase.
Certificarea Standardului IFS Logistics 2.1 ofera o serie de beneficii cheie pentru Gebrüder Weiss Romania si, implicit, pentru partenerii sai, care se vor putea baza pe o calitate superioara, certificata, a serviciilor de logistica din portofoliul companiei, precum si pe siguranta produsului.
Datorita celor 20 de ani de experienta pe piata din Romania, Gebrüder Weiss ofera astazi solutii integrate de logistica, precum si o gama completa de servicii de transport rutier (international sau domestic in regim de grupaj, camioane complete sau partiale), feroviar, aerian si maritim, bazandu-se pe infrastructura nationala, prin platforma logistica proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau si Craiova.
Cu peste 500 de angajati, peste 37.000 m2 capacitate de depozitare si un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, Gebruder Weiss S.R.L. reprezinta cu succes in Romania compania sa mama, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice si de transport din Austria.

Articole similare

Ad