Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

System Alliance Europe creste volumul expeditiilor

Reteaua europeana de cooperare pentru transport isi propusese ca obiectiv transportul a cel putin 3,9 milioane de expeditii in 2015. Acest obiectiv a fost indeplinit – in total, 3.913.110 de expeditii au fost transportate anul trecut, reprezentand o crestere de aproximativ cinci la suta fata de anul anterior. Tonajul a fost de 1,628 milioane de tone.
„In fiecare an depunem eforturi pentru a atinge volume mai mari – este nemaipomenit ca obiectivul nostru pe 2015 a fost indeplinit. De asemenea, in 2016, urmarim sa crestem si mai mult numarul de expeditii.
 

Conform documentului de strategie, 4,1 milioane de expeditii vor fi transportate anul acesta. Suntem siguri ca vom atinge acest obiectiv, de vreme ce cota de colaborare intre parteneri creste organic”, declara Uwe Meyer, director executiv al System Alliance Europe.
Incepand cu luna ianuarie 2016, FREJA este partener oficial al retelei de transport marfuri, cu cele trei subsidiare din Danemarca, Norvegia si Suedia. Compania scandinava intareste reteaua cu 10 filiale in total. Astfel, in luna ianuarie reteaua atinge in total 1.803 linii regulate de transport. Incepand cu luna ianuarie 2016, Sifte Berti nu mai este partener al System Alliance Europe.
In prezent, reteaua de cooperare este alcatuita din 61 de parteneri cu 201 de filiale in 32 de tari europene.
System Alliance Europe imbina competentele companiilor de logistica performante de marime mijlocie. Oferim clientilor, direct prin transportatorul lor regional, o platforma europeana de transport de marfuri in regim de grupaj. Reglementarile privind organizarea si suportul informatizat garanteaza standarde ridicate de calitate, transparenta proceselor si servicii fiabile de transport. In Romania, Gebrüder Weiss este partenerul oficial al System Alliance Europe.

Articole similare

Ad