Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Riwo Transport a fost preluat de Vos Group

La sfarsitul anului trecut grupul olandez de firme Riwo isi anunta, spre surprinderea atat a partenerilor, cat si a reprezentantilor propriilor filiale, falimentul. Insa la numai o saptamana, filiala romaneasca Riwo Transport, din Cluj, a fost preluata de Vos Transport, parte a Vos Group din Olanda, care activa in Romania de circa trei ani.
Astfel, ceea ce la inceput se anunta a pune in pericol compania clujeana Riwo, s-a dovedit de fapt o schimbare benefica, firma clujeana profitand acum nu numai de numele, clientii si identitatea pastrate in continuare, ci si de avantajul de a-si eficientiza activitatea ca parte a unui grup solid.
 

De asemenea, in noua formula va beneficia de sustinere in a-si realiza planurile de investitii, cu depozite noi si un parc extins.
Vos Group detine 300 de camioane, trei locatii in Olanda, filiala in Lituania, plus cele trei firme din Romania (Vosescu si doua firme ce compuneau Riwo Transport). Grupul ofera, pe langa transport, servicii de logistica si depozitare, fiind specializat pe lucrul in nordul Europei (Anglia, Italia, Irlanda, Danemarca, Olanda, Belgia, Benelux, Finlanda, Suedia, Polonia, Germania, Austria). Filiala din Romania este specializata in special pe transporturi in Europa de Est, Germania, Austria, Ungaria si Romania.

Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad