Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

NEPI Rockcastle va inaugura în luna octombrie Promenada Craiova

Cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, NEPI Rockcastle va deschide un nou centru comercial Promenada Craiova în luna octombrie a acestui an, în urma unei investiții de peste 125 de milioane de euro.

Proiectul va include peste 150 de magazine și va crea peste 1.500 de locuri de muncă în orașul situat în sudul României.

Zona comercială Promenada Craiova va avea o suprafață totală de 78.500 mp, din care 62.500 mp va fi ocupată de noul centru comercial ce include și un parc de retail, iar alți 16.000 mp vor fi găzduiți de magazinul Dedeman.

Centrul comercial va găzdui primul hipermarket Carrefour din Craiova, precum și primul magazin Lefties din România. Alți retaileri nou-veniți în Craiova sunt iStyle (de tehnologie și software), precum și noile tipuri de magazine din lanțul Inditex.

De asemenea, centrul comercial va folosi panouri fotovoltaice ca parte a strategiei de sustenabilitate a NEPI Rockcastle.

„Avem încredere în potențialul Craiovei, motiv pentru care am decis să implementăm aici cel mai nou proiect al nostru din afara Bucureștiului. În același timp, aceasta fiind și cea mai mare investiție de retail care a avut loc în România în ultima perioadă. Deși contextul de piață este marcat în continuare de provocări, sunt convins că acesta este un moment favorabil pentru investiții care vor stimula economia națională, concentrându-ne simultan atât pe sustenabilitate, cât și pe contribuția la dezvoltarea comunității locale.”,

a declarat în cadrul unei conferințe de presă, Rüdiger Dany, CEO la NEPI Rockcastle.

Articole similare

Ad