Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service ofera serviciul post-pay pentru taxa de drum din Slovenia

Incepand cu 1 februarie 2016, DKV Euro Service ofera clientilor un sistem post-pay pentru taxa de drum din Slovenia in plus fata de sistemul actual de pre-pay pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone. Acest lucru inseamna ca soferii nu vor mai trebui sa coboare din cabina, la statiile de taxare, pentru a incarca unitatea lor de bord (OBU). Utilizatorii serviciului post-pay au, de asemenea, avantajul de timp suplimentar pentru a plati.
Sistemul post-pay poate fi folosit fie cu OBU, fie cu cardul cu chip (cardul DARS) emis de catre operatorul taxei de trecere, DARS.
 

Utilizatorii care au platit prin pre-pay cu OBU pot trece la sistemul post-pay pe loc prin prezentarea OBU si DKV CARD in orice statie de taxare DARS sau la Toll User Centre din Ljubljana, Slovenia. Orice credit din sistemul pre-pay este transferat catre utilizatorul sistemulului de post-pay.
In acest moment, nu se emit unitati de bord noi de catre operatorul de taxa. Ca o alternativa la unitatea lor OBU, utilizatorii pot plati taxa prin sistemul post-pay cu ajutorul unui card DARS. Aceste carduri cu cip pot fi achizitionate de la orice statie de taxare sau pot fi comandate direct de pe site-ul DARS. Cardurile DARS, care sunt deja utilizate in sistemul pre-pay pot fi transformate in post-pay cu DKV CARD la oricare din statiile de taxare ale operatorului.

Articole similare

Ad