Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

World Transport Oceans își extinde rețeaua în România

World Transportation Overseas, una dintre companiile de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa de Est, a deschis începând cu 1 mai 2023 a doua filială a companiei în România, situată la Constanța.

Compania oferă transport maritim, aerian și terestru, precum și toate celelalte servicii de logistică. Totodată, compania deține și un sediu în București.

Portul Constanța este un important nod de transport, iar World Transportation Overseas ar putea să își îmbunătățească și să își optimizeze serviciile și asistența pentru clienți din România și Republica Moldova prin biroul său din Constanța.

De asemenea, World Transportation Overseas a devenit operațional de la 1 mai 2023 și în Tirana, capitala Albaniei. Compania își consolidează prezența oferind opțiuni suplimentare de transport prin portul Durres pentru clienții săi din Albania, Republica Kosovo și Republica Macedonia de Nord, informează presa bulgară.

Noile birouri reprezintă un alt pas în planul companiei de dezvoltare strategică – Vision 2030, care vizează acoperirea principalelor piețe din lume cu birouri proprii.

Articole similare

Ad