Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer și Spengler au încheiat un nou parteneriat

Kässbohrer a anunțat încheierea unui nou parteneriat cu Hermann Spengler GmbH & Co. KG., o companie cu o tradiție de peste 90 de ani.

Fabrica inițială de nisip și beton s-a transformat acum într-o companie modernă și eficientă care dezvoltă și produce bariere de siguranță prefabricate din beton încă din 1994. Ca urmare, Spengler este unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de siguranță pasive din beton pentru drumurile publice și autostrăzi.

Spengler și-a sporit puterea operațională prin investiția în remorca Kässbohrer K.SSL. 35, cel mai ușor și mai eficient vehicul de siloz din Europa. Spengler va beneficia de eficiența ridicată a silozului K.SSL 35 în transportul cimentului.

Florian Spengler, proprietarul companiei și Michael Conrad, directorul de vânzări al Kässbohrer Tank & Silo, au participat la ceremonia de livrare în unitatea de producție Kässbohrer din ULM, potrivit unui comunicat de presă.

„Credem că cele mai recente silozuri Kässbohrer ne vor crește eficiența operațională datorită greutății lor reduse. Rețeaua de service competentă a companiei din Germania și Europa, disponibilitatea rapidă a pieselor de schimb și serviciile post-vânzare de calitate sunt, de asemenea, foarte importante pentru noi. Kässbohrer oferă soluții de finanțare accesibile pe lângă garanție și siguranță.”,

a explicat Florian Spengler, directorul general al companiei Kässbohrer.

Pentru cel mai eficient transport al cimentului, silozurile K.SSL 35 de la Kässbohrer oferă o capacitate optimă de încărcare utilă cu greutatea lor de 4.515 kg. Datorită designului reproiectat al șasiului, K.SSL 35 aduce o îmbunătățire cu 3% a pantei laterale și un centru de greutate mai mic, ceea ce duce la o manevrabilitate ridicată, siguranță și eficiență chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.

În funcție de condițiile de lucru de pe șantier, K.SSL 35 este disponibil cu mai multe soluții de descărcare, cum ar fi turnarea individuală pentru fiecare con la stânga sau la dreapta, turnarea unică din ambele părți sau turnarea din partea din spate, astfel răspunzând unor nevoi operaționale specifice.

Mai mult, față de rețeaua de service competentă a Kässbohrer din Germania și Europa, serviciile producătorului, servicii regulate și de întreținere, depunerea dosarelor de daune în caz de accident și inspecția pieselor pentru rezervoare și silozuri pot fi efectuate la unitățile de producție Kässbohrer din Goch și Ulm.

„Suntem mândri să anunțăm colaborarea noastră cu Spengler, una dintre cele mai respectate companii de prefabricate din beton din Germania. Cea mai recentă investiție a Spengler silozul nostru K.SSL 35.”,

a declarat Michael Conrad, Directorul de vânzări pentru rezervoare și silozuri de la Kässbohrer.

Articole similare

Ad