Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks redefinește călătoria clienților cu „Ford Trucks Care” – crearea unui ecosistem de servicii de la un capăt la altul

Ford Trucks, o marcă globală din industria vehiculelor comerciale grele, a introdus un model de afaceri inovator și cuprinzător, care va face diferența în ceea ce privește experiența clienților. Ford Trucks Care, care are ca scop creșterea productivității și eficienței clienților de vehicule comerciale grele, oferă soluții complet integrate și axate pe digital în domeniile Software, Uptime, eMobility, Finanțe și Personalizare, toate dintr-un singur punct vor fi disponibile pe toate piețele pe care marca operează.

Funcționând cu viziunea de „a crea valoare cu cele mai eficiente soluții de transport” și cu scopul de „a fi colegul de drum care se preocupă de clienți și de a ajuta afacerile acestora să prospere”, Ford Trucks a introdus modelul de afaceri inovator și cuprinzător Ford Trucks Care, care duce experiența clienților la un alt nivel.

Ford Trucks își propune să îmbunătățească costul total de proprietate al clienților de vehicule comerciale grele atât în prezent, cât și în viitor, să maximizeze timpul de funcționare al flotelor și să le ușureze activitatea. De asemenea, își propune să obțină timpi de funcționare optimi, să îmbunătățească serviciile existente și să creeze valoare adăugată pe tot parcursul parcursului clientului.

„Serviciile sunt acum la fel de vitale ca și produsele”

Emrah Duman, vicepreședintele Ford Trucks, a declarat că au lăsat în urmă încă un an de recorduri ca marcă și că obiectivele lor pentru 2023 sunt mai mari. Acesta a subliniat faptul că, în industria auto, serviciile care completează produsele sunt la fel de cruciale ca și produsele în sine. „În acest sens, cred că Ford Trucks Care va oferi beneficii semnificative consumatorilor noștri.”

Emine Coșkun, Marketing Leader al Ford Trucks, a declarat: „Ford Trucks Care este un model care pune clientul în centru și gestionează experiența clientului printr-o abordare integrată. Scopul nostru este să ne înțelegem clienții și să creăm valoare prin generarea de soluții care să răspundă așteptărilor lor. Am venit împreună cu clienții noștri și am încercat să le înțelegem nevoile și prioritățile în timp ce am stabilit serviciile existente și cele noi care urmează să fie puse în funcțiune. Am redefinit călătoria clientului. În timp ce fiecare serviciu principal creează valoare pentru clienții noștri în sine, serviciile principale se vor reuni, de asemenea, pentru a oferi servicii cu valoare adăugată clienților noștri. De exemplu, Software și Uptime se vor reuni pentru a oferi servicii bazate pe date, în timp ce eMobility și Finance se vor reuni pentru a facilita transformarea clienților noștri în vehicule electrice.”

Punct de servicii de la un capăt la altul pentru soluții complet integrate, bazate pe tehnologia digitală

Ford Trucks Care oferă o abordare care merge dincolo de produs și post-vânzare pentru a răspunde așteptărilor clienților de vehicule comerciale grele. Ecosistemul de servicii permite diferențierea soluțiilor personalizabile în funcție de nevoi, oferind soluții pentru diferite scenarii de utilizare pe întregul segment de produse.

Ford Trucks Care acoperă cinci piloni principali, disponibili pe toate piețele pe care operează marca:

  1. Software: Oferă sisteme conectate pentru vehicule pentru gestionarea holistică a operațiunilor, creșterea timpului de funcționare și reducerea costurilor. Asortează perfect vehiculele cu software telematic inteligent, software de gestionare a încărcării, hardware și servicii. Oferă soluții de îmbunătățire a productivității cu sisteme actualizate în timp real și ajută la optimizarea operațiunilor.
  2. Timp de funcționare: Maximizează timpul de funcționare prin menținerea vehiculelor pe drum în permanență. Algoritmii de întreținere predictivă sunt creați prin monitorizarea în timp real a motorului, a bateriei, a aerului și a sistemelor similare, permițând planificarea avansată a serviciilor pentru vehicule.
  3. eMobility: Include produse de încărcare, rețea de încărcare și apartenență, finanțare pentru încărcare și soluții software pentru vehicule electrice. Satisface nevoile clienților, de la planificarea inițială a proiectului până la înființarea unei flote electrice și operarea acesteia.
  4. Finanțe: Oferă soluții flexibile de finanțare în funcție de nevoile clienților, cum ar fi leasingul financiar, leasingul operațional și chiria, oferind soluții adaptate pentru diferite nevoi.

Personalizare: Oferă personalizarea tehnică și vizuală a vehiculelor în funcție de solicitările clienților și proiectează și dezvoltă accesorii funcționale pentru interiorul și exteriorul vehiculelor. Dezvoltă soluții personalizate și produse funcționale de marcă pentru a-i face pe șoferi să se simtă speciali.

Articole similare

Ad