Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD intra oficial in zona de paleti

DPD a lansat de anul acesta un nou serviciu numit PalletOne, pentru livrarea de paleti in regim de curierat in 24-48 de ore in Romania, Bulgaria, dar si in restul Europei. Serviciul este destinat companiilor care activeaza in zona de FMCG, printing, papetarie, home&deco si auto. Reprezentantii companiei estimeaza ca anul acesta volumul de paleti DPD se va dubla, avand in vedere ca firma are deja doua depozite noi dedicate acestei activitati la Sibiu si Bucuresti de circa 4.000 m2 fiecare, a investit deja in achizitia de flote auto dedicate si are in vedere si dezvoltarea de solutii speciale pentru clientii PalletOne. DPD vine in intampinarea tendintei de pe piata de paleti, unde clientii doresc sa evite cat mai mult costurile de depozitare.
 

Noul serviciul, impreuna cu cresterea pietei de e-commerce vor contribui considerabil la cresterea cu 30% a cifrei de afaceri prognozata anul acesta de DPD si cu 35% a volumului de marfa transportat, in comparatie cu 2015. „Investitiile vor juca un rol esential in dezvoltarea business-ului si in 2016, cand ne vom concentra si in zona de livrare marfa paletizata, oferind clientilor un serviciu de livrare paleti, in 24-48 ore, in Romania si Bulgaria, dar si in restul Europei. In ultimii ani, pe fondul crizei economice, obiceiurile de aprovizionare s-au schimbat vizibil, comerciantii nu mai fac stocuri, ci lucreaza in baza unor comenzi punctuale. Un alt factor este ciclul de viata al produselor, care este mult mai redus, iar nevoia de cumparare este mai mare. Automat a crescut cererea de produse variate, aduse cat mai repede pe raft. In acest context, DPD a creat serviciul PalletOne”, explica Lucian Aldescu, CEO-ul DPD Romania.
Parte a DPD Group, DPD Romania se afla in top 3 companii de curierat si ofera clientilor doua servicii, respectiv Predict si PalletOne cu ajutorul unei echipe de peste 600 de angajati si francizori si avand acces la o retea europeana de 16.000 de sedii Pickup. DPD Romania livreaza anual 7 milioane de colete.

Articole similare

Ad