Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CeMAT prezinta cele mai noi tendinte din logistica

Expozitia CeMAT va avea loc intre 31 mai si 3 iunie la Hanovra (Germania) este dedicata expertilor in logistica, ce vor avea ocazia sa cunoasca cele mai noi inovatii din acest domeniu.
Hala 27 va oferi o privire informativa cu privire la intregul lant logistic efectuat cu cele mai inalte tehnologii. Vizitatorii vor fi martori la fiecare etapa a lantului logistic de la operatiunile de descarcare de la terminalul de containere pana la incarcarea pe camioane.
 

Sectiunea de Transport Logistics va oferi informatii despre planificarea transportului de bunuri, atat rutier, cat si feroviar, maritim si aerian. De asemenea, in ce priveste ajungerea si descarcarea marfii s-au realizat o multime de inovatii in ultimii ani. Acestea includ sisteme care identifica automat bunurile, de exemplu prin tehnologia RFID. Alte sisteme automate ajuta la depaletizarea bunurilor, ceea ce include si roboti.
De asemenea, aici vor fi prezentate sisteme de manipulare a marfii ce pot fi utilizate in cadrul fabricilor, dar si sisteme automate de picking ce fac picking pentru unitati mici, le cantareste, le masoara, le impacheteaza si le aloca un cod de bare, etichete RFID si le stocheaza pe paleti.
Cat priveste sistemele de incarcare, acestea imparte bunurile in grupuri si le plaseaza automat in containere sau alte unitati de incarcare, le incarca in camioane, trenuri, vapoare sau avioane si apoi le securizeaza.
CeMAT acopera toate sectoarele din industria de intralogistica, de la utilaje inovative, cu un consum minim de energie si camioane industriale complexe, conveioare complet automatizate sau rafturi si sisteme de depozitare sofisticate pana la cele mai noi sisteme IT.

Articole similare

Ad