Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Preston Feight este noul presedinte DAF Trucks N.V

DAF Trucks N.V., parte a PACCAR Inc, a anuntat ca Preston Feight a fost promovat in postul de presedinte al DAF Trucks N.V din data de 1 aprilie 2016.
Preston Feight ii urmeaza lui Harrie Schippers, care a fost promovat senior-vicepresedinte PACCAR cu responsabilitati pentru DAF Trucks si PACCAR Parts la biroul corporatiei din Seattle. Preston Feight a lucrat la PACCAR 18 ani, cel mai recent post fiind cel de vicepresedinte PACCAR si director general Kenworth Truck Company.
 

In cadrul PACCAR, acesta a detinut pozitii de responsabilitate la Kenworth inclusiv de inginer sef si asistent al directorului general de Marketing si Vanzari.
Preston Feight este licentiat de Univertitatea Northern Arizona (inginer mecanic) si Universitatea din Colorado (inginerie si management). In noua functie, responsabilitatile sale vor include compania Leyland Trucks din Regatul Unit.
Harrie Schippers a lucrat in companie 30 de ani, cel mai recent post fiind de vicepresedinte PACCAR si presedinte DAF Trucks. Acesta a detinut numeroase pozitii de responsabilitate financiara si de contabilitate de inalta responsabilitate, inclusiv cea de director financiar DAF, inainte de a fi numit presedinte DAF in 2010. Harrie Schippers este licentiat de Tilburg University (economie) si a urmat programul Stanford Executive Development in 2007.

Articole similare

Ad