Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WIREN România închiriază un spațiu în complexul de birouri MIRO

Speedwell și Hili Properties anunță că WIREN România, un producător sustenabil de produse și soluții eficiente din punct de vedere energetic, este cel mai nou chiriaș al clădirii de birouri MIRO situat pe una dintre cele mai bine conectate artere ale capitalei, șoseaua București-Ploiești.

WIREN România va ocupa 173 de metri pătrați la parterul clădirii. Clădirea de birouri de clasa A este aproape complet închiriată, cu o disponibilitate actuală închiriabilă de 2.800 m2. De asemenea, spațiul de birouri cu cinci etaje oferă chiriașilor săi pe o înălțime de 3 metri, o suprafață închiriabilă de 23.000 m2, cu spații la interior de peste 4.500 m2 și 1.700 m2 spații de exterior pentru relaxare. Tot astfel, beneficiază de un sistem de parcare inteligent, dotat cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. MIRO este deținut în coproprietate de Speedwell și Hili Properties, acționarul majoritar al acestei clădiri de afaceri de primă mână.

Anterior, WIREN România a mai colaborat cu Speedwell pentru instalarea de panouri fotovoltaice în București – în cadrul MIRO Offices și în Cluj-Napoca – în RECORD PARK pentru clădirea de birouri și centrul de fitness, parte a proiectului său mixt. De asemenea, Speedwell și WIREN sunt în discuții pentru instalarea de panouri fotovoltaice pentru SPACEPLUS, conceptul industrial-logistic pentru IMM-uri.

Printre chiriașii MIRO se numără Rovere Mobili, Cegeka, Eaton, KPMG România, COS (Corporate Office Solutions), Masia, Neoclinique, Mitzu, Stradale, Doctor Skin, Hisky și Jura.

WIREN va lua în primire spațiul închiriat în cadrul MIRO în următoarele câteva luni.

MIRO este certificat atât cu BREEAM Excellent, cât și cu WELL-PLATINUM – reprezentând cel mai înalt nivel obținut în România. Aceste duble certificări asigură faptul că SPEEDWELL acordă atenție nu numai sustenabilității clădirii, cât și a materialelor de construcție și a bunăstării la locul de muncă.

„Suntem mândri să întâmpinăm WIREN România în noua locație de birouri, într-un moment în care compania este în creștere în țară, dar și la nivel internațional. Întrucât MIRO cuprinde chiriași de toate dimensiunile care caută să se dezvolte în cele mai fructuoase condiții și în cadrul unor facilități inovatoare, credem că WIREN va avea vizibilitatea și poziția potrivită pentru viitorul său prosper. MIRO este un proiect foarte drag nouă, deoarece a fost conceput și dezvoltat de noi înșine și suntem foarte mulțumiți de rezultat, deoarece designul high-end al proiectului este aliniat la cele mai actuale standarde ale locului de muncă, certificat de BREEAM și WELL.”,

a precizat Jan Demeyere, arhitect și co-fondator al SPEEDWELL.

„Atunci când partenerii noștri de afaceri devin chiriașii noștri, știm că facem lucrurile corect. WIREN este puternic echipat pentru a răspunde nevoilor de la nivel individual la nivel de afacere sau instituție și chiar de industrie. Suntem bucuroși că facilitățile MIRO au fost construite pentru a găzdui chiriași de nivel înalt care produc un impact pozitiv peste tot unde se pot economisi cheltuieli și costuri energetice. Cu WIREN de partea noastră, la propriu și la figurat, suntem pregătiți să ne continuăm călătoria de sustenabilitate în cadrul proiectelor. Iar odată cu MIRO devenim o comunitate de afaceri cu oameni care gândesc la fel, viziunea noastră a devenit realitate pentru următoarea generație de spații de birouri.”,

a declarat Didier Balcaen, CEO și co-fondator al SPEEDWELL.

„Suntem onorați de parteneriatul nostru continuu cu SPEEDWELL și suntem, într-adevăr, entuziasmați de noua noastră adresă și de noul spațiu de birouri din cadrul MIRO OFFICES, unde am contribuit recent la atingerea obiectivelor sale de independență energetică. Să lucrăm împreună, nu doar în calitate de chiriaș, ci și de partener în reducerea amprentei de carbon, este o promisiune la care ar trebui să aspirăm cu toții, la nivel individual sau de business.”,

a mărturisit Dan Fleșariu, CEO al WIREN.

Articole similare

Ad