Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopele de camion Debica sunt disponibile acum in reteaua Goodyear

Goodyear si-a extins portofoliul la inceputul lui 2016 prin adaugarea a doua linii de anvelope de camion Debica: DR, pentru on-road (DRS pentru puntea de directie, DRD pentru puntea de tractiune si DRT pentru trailer), si DMS, pentru servicii mixte (DMSS, DMSD, respectiv DMST).
Debica DRS prezinta un profil al benzii de rulare cu o nervura cu elemente dispuse in zig-zag, care au atat o dispunere speciala a petei de contact si a canelurilor. Carcasa este robusta si banda de rulare este dintr-un compus special, caracteristici care permit obtinerea unui kilometrajul sporit si a unei uzuri uniforme. Aceasta anvelopa ofera o aderenta in orice conditii.
 

DVD are un profil al benzii de rulare de tip bloc cu caneluri laterale oferind o pata de contact si forma blocurilor optime. Si ea are o carcasa robusta, cu un compus special al benzii de rulare, permite un kilometrajul ridicat si o tractiune foarte buna pe toata durata de viata a anvelopei, printre beneficiile sale numarandu-se si emisiile de zgomot reduse, durabilitatea si aderenta.
DRT are un model al benzii de rulare cu un compus dovedit al benzii de rulare special conceput pentru a construi un design specific al carcasei, si se caracterizeaza prin kilometraj mare, uzura uniforma si capacitate mare de resapare.
Pentru vehiculele destinate serviciilor mixte, de exemplu basculantele, DMSS, prezinta un profil al benzii de rulare cu caneluri adanci si margini in zigzag, DMSD are un profil al benzii de rulare deschis, cu caneluri adanci, margini in zig-zag si o nervura centrala lineara, iar DMST prezinta tehnologia Enhanced Casing si un compus special rezistent la uzura al benzii de rulare. Designul in patru nervuri este caracterizat de blocuri in forma de S, o forma speciala a petei de contact si o protectie sporita impotriva penetrarii cauciucului cu pietre. Aceasta anvelopa ofera un kilometraj mai bun, o protectie mai mare si o rezistenta sporita la avarie si taiere cu pietre, plus o tractiune superioara, elemente esentiale in special pe teren nepietruit si in conditii de iarna.
Anvelopele de camion Debica, proiectate si dezvoltate in Europa si produse in centrele Goodyear din Europa si Turcia, sunt acum disponibile exclusiv in cele peste 2.000 de centre din reteaua trans-europeana TruckForce, reprezinta o solutie avantajoasa pentru flotele de transport sensibile la pret, asa cum promit reprezentantii companiei, si se caracterizeaza prin performanta echilibrata, constructie robusta si carcasa de calitate inalta, care-i ofera posibilitatea de a fi resapata. In plus, toate anvelopele Debica sunt marcate M+S, deci respecta cerintele minime impuse de legislatia europeana referitoare la circulatia pe timp de iarna. 

Articole similare

Ad