Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen lanseaza PanAmericana la Geneva …

… iar reprezentantii producatorul german il recomanda ca pe solutia ideala pentru omul modern, deoarece combina confortul oferit de Multivan si caracteristicile off-road ale unui SUV.
Noul vehicul are o garda la sol cu 20 mm mai inalta (dar optional poate fi livrat si cu inaltime normala) si anvelope de 17" (optional de 18"), astfel ca poate merge fara dificultate si pe teren foarte dificil, mai ales ca include si numeroase elemente de protectie frontala, laterala si spate.
 

PanAmericana are geam spate fumuriu, grila Highline pentru radiator si logo frumos stilizat pe montantul B, care il fac sa arate foarte impunator.
La interior se remarca materialele de inalta calitate, dar in acelasi timp rezistente la uzura. Scaunele au insertii speciale Mithy (in negru si alb), captuseala Alcantara, muchii in forma de U in culori contrastante si, optional, ornamente bicolore din piele, totul pentru a sublinia caracterul exclusivist al acestei editii a Multivan.
In plus fata de tractiunea integrala 4MOTION, noul vehicul este disponibil si cu tractiune doar pe fata, tocmai in ideea de a raspunde mai bine unei plaje mai mari de optiuni.
In versiunile pe benzina si motorina cu tractiune pe fata sau integrala, PanAmericana poate fi echipat cu toate tipurile de motor din dotarea Multivan, in afara de cel de 62 kW TDI.
Noul vehicul poate fi comandat de la inceputul lui mai, dar pretul lui nu a fost comunicat inca. 

Articole similare

Ad