Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fabrica de motoare CNH Industrial a obtinut certificarea „Silver Level Designation“

FPT Industrial, divizia de motoare a CNH Industrial NV, a primit certificarea Silver Level World Class Manufacturing (WCM) pentru fabrica sa din Torino, Italia, in urma unui audit recent efectuat de o echipa de auditori independenti. Fabrica proiecteaza, dezvolta, produce si ofera o gama de sisteme de propulsie si transmitere, dar si axe pentru aplicatii on si off-road, dar si motoare pentru aplicatii maritime. Aici lucreaza peste 1.000 de anagajati la seriile de motoare NEF, F si Vector.
 

WCM este unul din cele mai inalte standarde pentru managementul integrat al industriilor de producti si al proceselor. Acesta este un sistem bazat pe imbunatatire continua, proiectat sa elimine pierderile si rezidurile din procesul de productie prin identificarea obiectivelor cum este zero defecte si zero pierderi
Fabrica din Torino are acelasi desing ca si celelalte fabrici ale companiei, respectiv fabrica de transmisii tot din Torino si cele de motoare din Franta si Italia. Astfel incat se pot oferi solutii personalizate unui spectru larg de clienti cu nevoi specifice pentru aplicatii diverse.
CNH Industrial are 61 de fabrici in intreaga lume implicate in WMC, ce totalizeaza 11 certificari de argint si 21 de bronz. CNH Industrial are 69.000 de angajati in 190 de tari. 

Articole similare

Ad