Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Project44 și Nexxiot își unesc forțele pentru a digitaliza execuția lanțului de aprovizionare prin intermediul senzorilor și al informațiilor din rețea

Project44, liderul în vizibilitatea lanțului de aprovizionare, și Nexxiot, liderul în inteligența activelor, au anunțat astăzi un parteneriat care deblochează noi domenii de valoare pentru clienții comuni pentru a oferi informații în timp real despre rețea și monitorizare condiționată și de localizare centrată pe IoT.

În calitate de inovatori în domeniul logisticii, project44 și Nexxiot își extind substanțial capacitățile combinate pentru a transforma experiența clienților pentru expeditori și alte părți interesate din domeniul logisticii din întreaga lume. Acest parteneriat permite clienților să integreze datele condiționate și de localizare cu cea mai mare rețea de lanț de aprovizionare din lume. Înainte de acest parteneriat, expeditorii, proprietarii de mărfuri și participanții la lanțul de aprovizionare nu dispuneau de informații și informații critice despre active, ceea ce îi expunea la riscuri inacceptabile, la lipsa de vizibilitate și la un control insuficient al proceselor.

Acest parteneriat le oferă clienților comuni ETA îmbunătățite, folosind reperele, semnalele și performanțele istorice ale transportatorilor, cu urmărire GPS precisă. În plus, clienții project44 și Nexxiot au acum capacități pentru a conduce strategii avansate de gestionare a riscurilor privind sănătatea comenzilor și a stocurilor. În cele din urmă, clienții comuni deblochează, de asemenea, noi cazuri de utilizare pentru a gestiona mai bine eficiența activelor.

„La project44, ne străduim să oferim cea mai cuprinzătoare vizibilitate a lanțului de aprovizionare pentru toți clienții noștri, iar combinarea forțelor cu Nexxiot reprezintă un pas uriaș către acest obiectiv”, a declarat Jett McCandless, fondator și director executiv al project44. „Acest parteneriat îmbunătățește perspectivele platformei noastre Movement cu o urmărire esențială în timp real la nivel de active, beneficiind toată lumea cu noul standard în materie de informații utile.”

Acest parteneriat dintre project44 și Nexxiot adaugă o monitorizare esențială în timp real la nivel de active pentru a îmbunătăți platforma Movement a project44 prin îmbunătățirea asigurărilor bazate pe date privind siguranța, securitatea și conformitatea.

„Ne concentrăm pe sprijinirea clienților noștri cu oportunități foarte mari de rentabilitate a investiției operaționale și de servicii. Decizia luată de Hapag-Lloyd de a trece la flotă completă cu containere inteligente în timp record a schimbat pentru totdeauna industria”, a declarat Stefan Kalmund, CEO al Nexxiot. „Suntem inspirați de poziția de lider a proiectului44 și, împreună, continuăm să mergem înainte pentru a crea cele mai precise și mai pătrunzătoare date în beneficiul clienților noștri comuni.” Împreună, project44 și Nexxiot deblochează caracteristici și cazuri de utilizare noi și inovatoare care creează o valoare imensă pentru BCO-urile din întreaga lume și oferă o valoare de neegalat pentru piața globală a lanțului de aprovizionare.

Articole similare

Ad