Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kaufland Romania sustine targul de joburi din cadrul ExpoTranzit

Kaufland Romania este unul dintre partenerii principali ai targului de joburi organizat de revista Tranzit in cadrul targului de transport si logistica, ExpoTranzit, desfasurat intre 21 si 23 aprilie la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca.
Targul de joburi va avea loc in ultima zi a expozitiei si este menit sa atraga forta de munca calificata si necalificata, care isi doreste sa urmeze o cariera in domeniul transportului si logisticii.
 

Dan Dehenes, director al platformei logistice Kaufland din Turda, va sustine in cadrul conferintei organizate cu aceasta ocazie, un discurs privind provocarile si satisfactiile profesionale aduse de o cariera in logistica, domeniu inca putin definit si reglementat de practica educationala.

In cadrul conferintei va mai fi organizata si o masa rotunda la care vor participa cadre didactice din universitatile tehnice si economice din Bucuresti, Cluj si Brasov – care au ca specialitate transporturile sau logistica – alaturi de manageri din industria de profil pentru a identifica modul de colaborare de succes intre piata si universitati pentru ca absolventii de invatamant liceal si universitar sa fie pregatiti pentru cerintele angajatorilor.
Va exista si o zona de interactiune pentru candidati in care veti regasi standul Kaufland pentru a pune intrebari si a discuta cu reprezentantii companiei. Sunt asteptati toti cei interesati de un loc de munca in cadrul platformelor logistice si magazinelor detinute de companie in Romania.
Fie ca este vorba de transportatori, companii de logistica, retail, producatori si furnizori de produse si servicii pentru firmele de transport si logistica, toti se pot inscrie gratuit ca vizitatori la ExpoTranzit. Mercedes-Benz, Iveco, Volvo Trucks, Renault Trucks, DAF (EVW Holding), Scania, MAN, Krone (CTE Trailers), Schmitz Cargobull, Koegel (Hochstaffl), Schwarzmueller, InterCargo (Wielton), Jungheinrich, Toyota, Nissan, VDL Bus, Anadolu s.a. vor expune cu aceasta ocazia vehicule specializate, cu standuri interioare fiind prezenti Arobs, Bridgestone, Hankook, BursaTransport, Total Technologies (Honeywell), Trans.eu, Axes Software, Safety Broker, Pneumaxx, Tachonan, Total Trading s.a.
De asemenea, speakeri de talie internationala vor oferi informatii, studii de caz, best practices atat in domeniul transportului international de marfa (MiLoG, Legea Macron din Franta, amenzi pentru companie/sofer pentru petrecerea perioadei de odihna saptamanala normala in cabina camionului, cost/km etc.), cat si al celui de persoane (liberalizare, contract de delegare de gestiune etc.).
Patru conferinte internationale de logistica (automotive, temperatura controlata, marfuri de valoare si retail) vor completa oferta informationala a expozitiei.
Mai multe detalii despre inscriere si programul complet al conferintelor la tel.: 021 777 06 98-99 sau e-mail: office@traficmedia.ro. 

Articole similare

Ad