Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Filadelfia International Logistics, investitie de 1,1 milioane de euro in extinderea flotei

Filadelfia International Logistics si-a extins flota prin achizitionarea a 10 capete tractor Volvo si 10 semiremorci mega Schmitz, care se alatura celor 50 de unitati de capete de tractor, si 50 de semiremorci. Investitia este in valoare de 1,1 milioane de euro si face parte din noua strategie de dezvoltare a companiei romanesti.
„Aceasta investitie in extinderea flotei vine ca un prin pas in atingerea obiectivului de dezvoltare a companiei pentru urmatorii 5 ani, 2016-2020, cand ne dorim sa ajungem la o flota de 100 camioane, cap tractor si semiremorci”, a declarat Ioan Sighiartau, Director General Filadelfia International Logistics.
 

„Optarea pentru Volvo s-a facut datorita faptului ca echipa Volvo este mereu orientata catre client, rezolva repede eventuale probleme si prezinta cel mai bun raport calitate-pret, avand cele mai mici costuri de exploatare pentru acest tip de transport”, este de parere Ioan Sighiartau.
In 2015 Filadelfia International Logistics a inregistrat o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro, cu un profit de 5% din aceasta suma, de aprox. 375.000 de euro. Pentru anul 2016 se asteapta la o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro.
In momentul de fata, echipa Filadelfia International Logistics este formata din 80 de angajati pentru divizia de transport marfa si casa de expeditii. De asemenea, Filadelfia International Logistics va demara, in viitorul apropiat, noi investitii destinate extinderii retelei de depozitare prin deschiderea a doua noi depozite, in Italia (Milano) si in Franta, dezvoltand astfel activ transportul marfurilor de grupaj.
„Am pus bazele transportului de autoturisme cu trailere specializate, activ pe care dorim sa o dezvoltam continuu. Vom investi in achizitionarea de trailere si am alocat un buget de 200.000 de euro”, anunta Ioan Eugen Sighiartau.
Cursele cel mai des efectuate de catre firma internationala de transport Filadelfia International Logistics sunt in Europa de Vest: Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria si Polonia, iar pentru viitor se doresc alte noi investitii. Flota acuala a parcurs 6 milioane de km (in 2015), urmand ca in 2016 sa parcurga aproximativ 7,5 milioane de km. 

Articole similare

Ad