Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Discuri de frana ventilate Wabco MAXX in echiparea camioanelor Daimler

Wabco a inceput sa livreze discurile sale de frana ventilate premium cu un singur piston MAXX™ (ADB) catre Daimler, care isi echipeaza acum toate camioanele grele, inclusiv modelele Actros, Antos si Arocs, pentru piata europeana, cu aceste componente.
Concret, este vorba de cel mai usor pachet de discuri de frana ventilate pentru vehicule grele, care consta din MAXX 22 ADB pentru axa fata si MAXX 22L ADB pentru axa spate.
 

Acesta din urma este o versiune a primului si are un design optimizat pentru axa din spate, care cere mai putin cuplu de franare decat discurile de pe axele fata. MAXX 22L este cu 7% mai usor decat MAXX 22, care a fost deja recunoscut ca fiind cel mai usor si cu cele mai inalte performante disc de frana ventilat cu un singur piston de pe piata vehiculelor comerciale.
Designul cu un singur piston permite reducerea cu circa 25% a numarul de parti componente fata de celelalte discuri de frana ventilate disponibile pe piata. ADB mai propune si senzorul de uzura „plug and play“, usor de schimbat, care ajuta la imbunatatirea fiabilitatii si scade costurile de intretinere.
Wabco mai furnizeaza, din 2012, pentru camioanele din productia de serie a Daimler Trucks North America, discurile de frana pe aer MAXXUS™, bazate tot pe tehnologia cu un singur piston. 

Articole similare

Ad