Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trei manageri cu experienta intorc pe toate fetele costul/km la ExpoTranzit

Lucia Apostol (Dumagas Transport), Decebal Popescu (Cartrans) si Mircea Manescu (Ahead Logistics) vor sustine un seminar de cost/km in cadrul targului de transport si logistica organizat de revista Tranzit la Cluj-Napoca, intre 21 si 23 aprilie.
Seminarul de cost/km va fi organizat pe 22 aprilie si va cuprinde discutii pe marginea elementelor de cost care au cunoscut cele mai mari fluctuatii in ultimii doi ani: cheltuielile de personal, cheltuielile cu combustibilul si cheltuielile cu asigurarile si mentenanta.
 

Discutiile vor viza nu numai procentele de crestere/descrestere, ci si un set de recomandari pentru masuri de eficientizare pe fiecare componenta de cost in parte.
Pentru pregatirea mai buna a acestui seminar, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de e-mail a redactiei (office@traficmedia.ro) ce intrebari aveti referitor la acest subiect si cu ce probleme va confruntati in managementul costurilor in cadrul companiilor dumneavoastra.
Va rugam sa va inscrieti cat mai curand la toate conferintele organizate in cadrul ExpoTranzit, deoarece participarea este gratuita, dar in limita locurilor disponibile in sala.
Inscrierile se pot face pe adresele redactiei office@traficmedia.ro, mariana.bleort@traficmedia.ro sau beatrice.zavoeanu@traficmedia.ro. 

Articole similare

Ad