Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Japonezii de la Tamura Corporation vor investi 6 milioane de euro într-o nouă fabrică de componente electronice în Fetești

Tamura Corporation, unul dintre cei mai mari producători de componente electronice din Japonia, va investi o sumă inițială de 6 milioane de euro pentru construcția unei fabrici de componente electronice în orașul Fetești din județul Ialomița, au anunțat autoritățile locale.

Producătorul japonez plănuiește să investească alte 15 milioane de euro într-o etapă ulterioară, potrivit primăriei din Fetești într-o postare pe rețelele de socializare.

Fabrica este programată să înceapă producția în noiembrie 2024 și va crea 300 de noi locuri de muncă, unde vor fi produse încărcătoare pentru unelte electrice, ca răspuns la cererea tot mai mare de pe piața europeană.

Subsidiara locală companiei Tamura Corporation a solicitat ajutor de stat pentru investiția inițială și așteaptă aprobarea finanțării din partea Ministerului de Finanțe din România.

Tamura Corporation produce și comercializează componente electronice, precum transformatoare și reactoare, materiale electrochimice, materiale de lipit și măști de lipit, echipamente de lipit și console de mixaj audio pentru stațiile de emisie. Produsele sale au aplicații în diverse industrii și infrastructuri sociale, inclusiv automobile, echipamente electronice, echipamente de producție, energie regenerabilă și industria aerospațială.

Articole similare

Ad