Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CESAROM lansează o nouă linie de rectificare a plăcilor ceramice pentru fabrica din Cluj Napoca

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM, liderul pieței românești de gresie și faianță, a inaugurat o nouă linie de producție pentru rectificarea gresiei, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro.

Linia de rectificare are o capacitate de 40 de plăci pe minut, adică aproape 21 de milioane de plăci produse pe an. De asemenea, compania preconizează că vor crește vânzările Cesarom cu 15% în acest an, potrivit unui comunicat de presă.

„Am luat decizia de a face această investiție, deoarece ne dorim să fim permanent în linie cu nevoile pieței și cu dorința românilor de a avea acces la produse de design, de calitate superioară. De asemenea, prin această inițiativă vom lărgi gama de produse premium. Astfel, până la 40% din totalul producției de plăci ceramice din fabrica noastră pot fi rectificată prin noul proces.”,

a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România.

Plăcile rectificate sunt din material ceramic cu o mare precizie la dimensiunea finală dorită, astfel încât marginile și unghiurile să fie perfect drepte. Această rectificare se realizează după scoaterea plăcilor ceramice, fie gresie sau faianță, din cuptorul de ardere, iar prin procesul de producție se rectifică dimensiunile plăcilor, cu scopul de a obține dimensiuni fixe și de a elimina conturul marginal ușor rotunjit al plăcii.

Cesarom este un producător român de plăci ceramice care a fost înființată în urmă cu 60 de ani. Din 2004, compania face parte din grupul austriac Lasselsberger.

„Ne axăm permanent pe calitate, tendințe internaționale și tehnologie de top cu care să satisfacem nevoile românilor. Brandul CESAROM înseamnă excelență românească neîntreruptă de 60 de ani, în ciuda tuturor provocărilor sociale sau economice întâlnite de-a lungul timpului. Vom continua să le oferim partenerilor noștri servicii de înaltă calitate, atât din punct de vedere tehnic, estetic, cât și logistic, iar cea mai recentă dovadă este punerea în funcțiune a acestei noi linii de rectificare, cu o capacitate de 40 de plăci pe minut.”,

a adăugat Petrișor Grindeanu.

Articole similare

Ad