Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic achizitioneaza Spear Logistics din India

Grupul FM Logistic a devenit actionarul principal al Spear Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistica din India. Actiunile au fost achizitionate de la un investitor privat care le detinea din 2009. Cele doua companii isi unesc acum fortele si complementaritatea, in scopul de a oferi servicii optime pentru clientii lor, pe piata indiana.
FM Logistic si Spear Logistics vor opera sectoare de piata strategice, cum ar fi e-commerce, telecomunicatii, retail, bunuri de larg consum, industria si sectoarele de automobile.
 

Spear Logistics a fost catalogat ca fiind unul din TOP 5 provideri de logistica a pietei Indiene. Compania a fost infiintat in 2001 si este unul din liderii de pe piata logistica din India, cu o cifra de afaceri de 18 millioane de euro (la sfarsitul anului financiar, in Martie 2016). Compania furnizeaza o gama larga de servicii in domeniul logisticii: depozitare, distributie, transport si servicii cu valoare adaugata cum ar fi copacking.
Cu cei 1.600 de angajati ai sai, Spear Logistics opereaza in 75 de depozite locate in 23 de orase, incluzand Mumbai, New Delhi, Pune, Bangalore, Chennai, Kolkata. Compania are 270.000 de metrii patrati spatiu pentru depozitare si lucreaza cu aproximativ o suta de furnizori pe partea de transport si distributie.
Spear a devenit un jucator cheie in aceasta piata premiat pentru excelenta sa operationala cu trei premii in 2015, incluzand premiul “Compania Anului” – acordat de Institutul Indian de Management al Materialelor.
Echipa executiva actuala Spear Logistics va continua sa conduca compania, iar unul dintre fondatori, Gautam Dembla va prelua rolul de Director General.
Impreuna, FM Logistic si Spear Logistics isi vor pregati terenul pentru a pune in aplicare un plan de logistica in conformitate cu armonizarea fiscala. Acest proiect va duce la crearea unor centre regionale de distributie pe care FM Logistic si Spear Logistics le vor gestiona prin platforme multi-client care vor fi infiintate in apropierea marilor orase indiene.

Articole similare

Ad