Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol Logistics intra pe piata din Bulgaria

Asa cum a anuntat anul trecut, in martie 2016 Ekol Logistics a deschis o filiala in Bulgaria. Este cea de-a douasprezecea tara in care Ekol si-a stabilit facilitatile proprii. „Ekol Bulgaria va furniza servicii de transport international si intern de marfa in regim FTL si in regim de grupaj. In ceea ce priveste serviciile de depozitare, acestea vor fi oferite inclusiv pentru marfuri in regim de antrepozit vamal. Cifra de afaceri estimata pentru urmatorii 2 ani este de 4,500,000 Euro. Intentionam sa avem 20 de angajati pana la finalul celui de-al doilea an de activitate Ekol in Bulgaria.”, a spus Nikolay Stoyanov, Country Manager Ekol Bulgaria.
 

Ekol Bulgaria a fost infiintata si inregistrata dar va deveni operationala in 1-2 luni. Birourile, impreuna cu depozitul si partea de cross-dock, cu o capacitate de 100 m2, sunt situate in cea mai apropiata vecinatate a Aeroportului din Sofia.
In calitate de detinator a 5 nave Ro-Ro si operatorul a 80 de block-trains pe luna, Ekol doreste sa utilizeze propriile servicii ecologice pentru a-si consolida prezenta in Europa. „In perspectiva mai indepartata, Ekol Bulgaria ar putea oferi solutii de transport intermodal catre si din alte tari europene. In ce priveste urmatorul pas in dezvoltarea noastra, in 2017, cel mai probabil, am putea deschide birouri in Plodiv si Varna. Faptul ca o companie noua, ambitioasa a intrat pe piata din Bulgaria este unul foarte bun pentru poporul bulgar si pentru economia noastra.” – a adaugat Nikolay Stoyanov.
Ekol si-a inceput investitiile in Europa in 1996 in Germania, urmand investitii in Romania, Italia, Franta, Ucraina, Grecia si Bosnia-Hertegovina. In 2013 a fondat Ekol Ungaria, intr-una din cele mai strategice locatii de pe harta geopolitica a Europei. In 2014, Ekol Spania a fost adaugata la reteaua de transport a companiei. In 2015, Ekol a deschis o sucursala in Polonia.
Compania are propriul department R&D (Research and Development ) cu peste 90 de angajati care lucreaza la 130 de proiecte, cu scopul de a eficientiza si mai mult serviciile companiei. Rezultatul activitatii acestui departament face ca Ekol sa fie diferita de alte companii de logistica de pe piata.
Wojciech Brzuska, Director General Ekol Europa si membru al Comitetului Executiv, spune: „In urmatoarele cateva luni, Ekol va mentine ritmul dezvoltarii sale in Republica Ceha, Slovacia si Iran. Implementam tehnologia noastra in speranta ca serviciile furnizate de Ekol vor ajuta la extinderea afacerilor clientilor nostri si in Bulgaria. Ekol se dezvolta foarte repede, cifra noastra de afaceri este mai mare cu aproximativ 25 de procente in fiecare an si acest lucru se datoreaza unei cresteri organice”.

Articole similare

Ad