Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Total Technologies lansează noua versiune a platformei de e-commerce Smartscan.ro

Total Technologies lansează cu entuziasm noua versiune smartscan.ro, începând cu data de 15 mai 2023.

Smartscan.ro este o platformă de e-commerce adresată companiilor din logistică, distribuție, transporturi, retail, magazine tradiționale și ecommerce, farma și cabinete medicale, hoteluri și restaurante, business-urilor mici și mari care necesită echipamente pentru operațiuni  de picking, scanare coduri de bare, imprimare etichete.

Pe smartscan.ro veți găsi peste 4000 de produse organizate pe 3 categorii principale:

Potrivit Total Technologies, noua versiune smartscan.ro este simplă, intuitivă, cu o interfață prietenoasă, asigurând utilizatorului o experiență plăcută și rapidă de cumpărare.

Procesul de reorganizare a site-ului a avut drept obiective:

  • îmbunătățirea ușurinței de navigare;
  • conținut actualizat și relevant;
  • optimizarea filtrelor prin intermediul cărora utilizatorii pot ajunge mult mai ușor la produsele dorite;
  • un motor de căutare dinamic, care permite utilizatorilor să exploreze mai rapid toate secţiunile site-ului, cu ajutorul unor cuvinte-cheie relevante.

Deoarece smartscan.ro este prevăzut cu o funcție de căutare robustă și descrieri detaliate ale produselor, de acum utilizatorii pot compara produsele pentru a lua decizii informate de cumpărare,  și astfel procesul de achiziție a echipamentelor necesare optimizării unei companii este mult simplificat.

Dacă la toate acestea adăugăm și expertiza specialiștilor Total Technologies, care stau la dispoziția cumpărătorilor cu cele mai bune sfaturi de achiziție, putem spune că procesul de cumpărare este complet.  Asta pentru că smartscan.ro este mai mult decât un magazin online, este o platformă interactivă. 

Și pentru că în 2023 companiile caută constant modalități de a economisi timp si bani, pe smartscan.ro veți găsi constant promoții la diferite categorii de produse.  Totodată, până pe 15 iunie 2023 aveți 5% extra reducere la prima comandă, indiferent de valoarea comenzii.

Informații importante – Dezvoltarea arhitecturii și tehnologiei ce stau la baza noului site, a fost planificată în detaliu pe parcursul mai multor luni, de întreaga echipa smartscan.ro.

Site-ul a fost creat în aşa fel încât să răspundă perfect atât în varianta pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile şi permite utilizatorilor să aibă o experienţă cât mai plăcută, indiferent de varianta pe care o accesează.  

Acum cu Smartscan.ro aveți acces rapid la o gamă largă de produse de la cei mai mari producători globali de tehnologie a codurilor de bare, RFID, printing și consumabile.

Smartscan.ro

Email  vanzari@smartscan.ro

Tel  +40 372 317 719

Articole similare

Ad