Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP Invest, 1 milion de metri patrati de spatii logistice pana in 2018

CTP Invest, investitor specializat, are in plan sa detina 1 milion de metri patrati de spatii logistice pana in 2018, potrivit lui Valeriu Toma, Head of Property Management, care a afirmat acest lucru in cadrul ZF Transport&Logistics 2016.
"Avem o prezenta masiva in Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania. Pe plan local, am ajuns la un stoc de 376.000 de mp de spatii logistice. Ne-am concentrat foarte mult pe coridorul IV paneuropean, Bucuresti-Pitesti-Timisoara-Arad. Incearcam si anul acesta sa avem acelasi ritm de extindere, iar pana in 2018 vrem sa ajungem la un milion de metri patrati in Romania.
 

Nu ne concentram numai pe zona Capitalei, ci pe toate zonele aferente acestui coridor paneuropean. Pe viitor vom aveam un focus masiv si pentru centrul tarii", a spus Valeriu Toma.
In ceea ce priveste planurile pentru 2016, pana la finalul anului CTP Invest va finaliza cei 85.000 metri patrati de spatii pe care ii are in dezvoltare si urmeaza sa inceapa sa dezvolte inca 30.000 metri patrati in parcul logistic de la Km 23 pe Autostrada A1. „Jumatate din acest spatiu este deja contractat, cealalta jumatate estimam ca va fi pana la momentul finalizarii proiectului“, a mai declarat Toma.
Compania mai dezvolta in zona Clujului 25.000 de metri patrati cu livrare in perioada urmatoare si ia in calcul 10.000 metri patrati speculativi tot in acea zona, care ar putea fi finalizati pana la finalul anului. „Pentru a ajunge la 1 milion de metri patrati de spatii nu o mai putem face in zona Bucurestiului. Evident ca vom da curs solicitarilor clientilor pentru Bucuresti, dar vrem sa ne concentram si pe alte zone. Am inceput si o campanie de achizitie de terenuri“, a completat acesta.

Articole similare

Ad