Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Toyota Traigo 48 ofera eficienta energetica si productivitate

Toyota Material Handling Europe (TMHE) anunta introducerea noului model Toyota Traigo 48, care ofera o eficienta energetica de top, in paralel cu o productivitate mare in operatiuni intense, prin intermediul celor mai noi tehnologii si a unor componente noi implementate pe un sasiu compact. Alaturi cabina ergonomica si un control imbunatatit cu oprire completa in rampa, noul stivuitor electric Traigo de 48 de volti este echipat cu o noua servodirectie asistata electric, asigurand o rulare precisa indiferent de viteza.
 

Acest stivuitor ofera de asemenea si un control imbunatatit cu oprire completa pe rampa si pozitionare precisa, cu sau fara incarcatura.
Modelele cu trei roti (1-15 t) sunt extrem de manevrabile in spatii inchise, iar cele cu patru roti, (1,6-2 t) pot opera in spatii interioare si exterioare, prezentand acum si o raza de bracare imbunatatita. Aceste stivuitoare versatile si flexibile pot accesa orice tip de zona, cu performante foarte bune pentru toate aplicatiile de manipulare. De asemenea, fiind echipate cu sistemul de stabilitate Toyota SAS si motoare Toyota AC, ofera siguranta si productivitate sporite.

Articole similare

Ad