Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL Express Romania, companie de curierat si logistica, estimeaza o crestere cu 20% a numarului de participanti la „Maratonul DHL Stafeta Carpatilor“, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care va avea loc pe 19 iunie 2016 in Poiana Brasov.
“2016 este un an excelent pentru miscare si sport, fiind marcat de Olimpiada de la Rio. Competitiile sportive sunt pe un trend ascendent, in plus, ma bucur sa constat ca un procent mare din populatia urbana este consumatoare de activitati sportive. Acest lucru este benefic pentru maratonul nostru si ne dorim ca si in acest an sa avem la start un numar cat mai mare de alergatori.
 

Ramanem alaturi de sportivii nostri paralimpici care, cu fiecare medalie obtinuta la competitiile internationale, sunt mai aproape de podiumul Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro din luna septembrie” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.
"In ultimii doi ani DHL a fost alaturi de noi, contribuind in mare masura la cresterea performantei echipei paralimpice. NPC Romania va participa anul acesta la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasa echipa din istoria sa si va intra in competitie la cel putin sase categorii sportive. Pana in acest moment avem 11 sportivi calificati si inca cinci in curs de calificare. Dorim ca, din 7 pana in 18 septembrie la Jocurile Paralimpice din Rio 2016, sa demonstram prin rezultatele si medaliile obtinute ca am meritat increderea investita de catre DHL in sportivii nostri” a declarat Sally Wood-Lamont, Presedinte Comitetul National Paralimpic.
Inscrierile la martaon sunt deschise pentru concurenti pe website-ul oficial al competitiei www.maratondhl.ro.

Articole similare

Ad