Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO continuă parteneriatul cu Kellogg pentru extinderea operațiunilor pan-european în cinci țări și opt locații

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale din lume, a semnat un acord de prelungire și extindere a parteneriatului cu Kellogg, cel mai mare producător mondial de cereale și snacks-uri. Acordul reînnoit acoperă mai multe țări europene, inclusiv Regatul Unit, Spania, Germania, Polonia și o nouă unitate în Belgia.

Cele două companii colaborează pentru a implementa tehnologii și practici de vârf în industrie în șapte locații din Europa. Scopul este de a îmbunătăți continuu productivitatea și viteza operațiunilor, în timp ce se reduc costurile. Inițiativele incluse în acest parteneriat vizează investiții în tehnologie, îmbunătățiri ale proceselor și schimbul de cunoștințe.

„Suntem încântați să ne dezvoltăm și să ne extindem parteneriatul cu Kellogg și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să adăugăm valoare operațiunilor logistice ale Kellogg. Vom continua să facem investiții strategice în automatizare și să aplicăm experiența și expertiza noastră de vârf în industrie pentru a ajuta Kellogg să își optimizeze activitățile de sprijinire a producției, depozitare, execuție a livrărilor și co-packing.”,

a declarat Richard Cawston, președinte, Europa, GXO.

În Belgia, GXO va opera și optimiza operațiunile Kellogg într-o nouă unitate semi-automată de 60.300 de metri pătrați din Mechelen, începând cu luna iunie 2023. Soluțiile GXO pentru această unitate vor include depozitarea și un sistem de transfer între fabrica Kellogg și depozit, precum și servicii suplimentare de co-packing cu valoare adăugată.

În Regatul Unit, GXO gestionează deja trei depozite pentru Kellogg și are aproximativ 350 de angajați.

În Spania, colaborarea între cele două companii a început în 2018, iar GXO gestionează aproximativ 50.000 de metri pătrați de spațiu dedicat în două depozite, având peste 100 de membri ai echipei care lucrează pentru Kellogg. Acest lucru permite aprovizionarea Peninsulei Iberice, a sudului Franței și a Statelor Unite.

În Germania, GXO și Kellogg au extins recent parteneriatul la unitatea din Bremen, care deservește întreaga piață germană și are 71 de membri ai echipei.

În Kutno, Polonia, GXO operează un depozit de 27.000 de metri pătrați, oferind servicii de depozitare, picking, ambalare și co-packing cu valoare adăugată. La acest depozit, GXO a implementat tehnologii și automatizări inovatoare, cum ar fi un sistem de rafturi cu transportoare pentru paleți, care au îmbunătățit eficiența și densitatea depozitării. Prin automatizare, procesul de paletizare a fost redus cu 90%, consumul de plastic a scăzut cu 85% și s-a îmbunătățit ergonomia și siguranța membrilor echipei.

Ca parte a noului acord, GXO a implementat un sistem de management al depozitelor (WMS) numit Reflex în locațiile din Spania și Regatul Unit, și urmează să-l implementeze și în Belgia. GXO colaborează cu Kellogg pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea parametrilor de raportare digitală, precum și pentru vizibilitatea performanței operaționale și a serviciilor care să permită o mai mare putere de decizie bazată pe date.

„Colaborarea cu o companie bazată pe date precum GXO ne ajută să îmbunătățim vizibilitatea performanțelor operaționale și a serviciilor și să permitem o mai mare proactivitate în luarea deciziilor. Angajamentul nostru comun față de excelența operațională, împreună cu soluțiile tehnologice potrivite care ne susțin obiectivele ESG, reprezintă o bază solidă pentru o afacere pregătită pentru viitor.”,

a precizat Bruno Esmeraldo, director european de logistică, Kellogg.

Articole similare

Ad