Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai sunt 4 zile pana la lansarea taxei de drum din Belgia!

Incepand cu 1 aprilie 2016 este obligatoriu ca vehiculele de peste 3,5 t sa fie echipate cu un sistem de plata automat (OBU) la intrarea in Belgia, pentru plata taxei de drum Viapass.
Partenerii euroShell pot plati aceasta taxa fie prin intermediul aparatului ITR Plus, functional in momentul de fata pentru plata taxelor de drum din Franta/Spania/Portugalia, fie prin OBU, furnizat de Satellic, aparat acceptat ca si modalitate de plata doar in Belgia.
 

Plata prin intermediul aparatului ITR Plus se face prin trimiterea catre euroShell a formularelor de activare (documentele necesare le puteti gasi AICI), existand conditia suplimentara ca aparatele sa sa ruleze ultimul soft disponibil – versiunea 3.00.19 (informatii detaliate AICI).
Aparatele OBU furnizate de Satellic pot fi comandate pe portalul furnizorului de taxa de drum (https://satellic.be/en-UK ), cu livrare in aproximativ 10 zile de la momentul confirmarii, sau pot fi achizitionate direct de catre soferi de la punctele de distributie din Belgia si tarile vecine, cu recomandarea de a le cumpara din timp, pentru a evita eventualele aglomerari sau chiar epuizari de la vanzare.
Aparatele OBU Satellic se elibereaza in urma platii unei garantii de 135 de euro/dispozitiv (prin card euroShell, numerar sau transfer bancar).
Odata achizitionat aparatul OBU Satellic, va recomandam utilizarea manualului aparatului – AICI.
Clientii euroShell au la dispozitie doua variante de plata: post-pay si pre-pay.   

Mai multe informatii utile gasiti AICI.

Articole similare

Ad