Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia va deveni partener cu Dunav Ultra din Bulgaria

Dacia se concentrează asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru clienți – accesibilitatea și bucuria activităților în aer liber. Din dorința lor de a explora noi teritorii și de a se conecta cu natura, Dacia se asociază cu Dunav Ultra, cea mai lungă rută turistică de biciclete din Bulgaria.

Dunav Ultra este cea mai populară aventură cu bicicleta din Bulgaria. Inițiativa, lansată acum 10 ani ca rută turistică pentru biciclete, oferă acum aplicație mobilă, kit de călătorie pentru ruta respectivă și posibilități de aventuri distractive în natură și promovarea regiunii prin care trece traseul. Pentru Dacia, parteneriatul cu Dunav Ultra reprezintă o oportunitate pentru cele două organizații de a se uni în jurul obiectivelor și valorilor lor comune, precum un stil de viață activ, incluziune și extinderea orizonturilor.

O nouă provocare pentru membrii Duster Adventure Club

Prin parteneriatul cu Dunav Ultra, Dacia îi provoacă pe membrii Duster Adventure Club, clubul dedicat proprietarilor de Dacia Duster, să exploreze noi teritorii cu mașina lor și cu familia. Fiecare membru al clubului care completează un formular special de înregistrare are ocazia să primească ca dar un kit limitat Duster Adventure Club x Dunav Ultra, care include surprize speciale de la cei doi parteneri. Cu ajutorul pachetului, membrii Duster Adventure Club vor avea posibilitatea să planifice călătorii către 26 de locații noi și interesante din nordul Bulgariei.

Membrii care se alătură acestei inițiative vor avea ocazia să-și împărtășească experiențele și impresiile despre locații, dar și să ofere sugestii pentru noi locuri interesante care merită vizitate. Inițiativa se aliniază cu ideea generală a clubului, lansat acum nouă ani, și anume călătorii neprețuite alături de familie și momente deosebite în compania mașinii lor preferate.

Dacă sunteți membru al clubului, solicitați kitul limitat pe site-ul http://club.dacia.bg/

Vehicule de asistență fiabile în cadrul traseului

Dacia va fi transportatorul oficial al celei de-a 10-a ediții aniversare a traseului Dunav Ultra. Datorită fiabilității, rezistenței și înălțimii mari a solului, modelele Dacia au toate caracteristicile necesare pentru a însoți participanții pe întregul traseu de 700 de kilometri. Eficiența energetică optimă și combinația de două rezervoare de combustibil de aceeași dimensiune (benzină și GPL) la versiunile ECO-G asigură o amprentă minimă și posibilitatea de a parcurge distanța completă fără a necesita încărcare.

Articole similare

Ad