Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Italia: ETRC a început cu trei câștigători diferiți

Participanții s-au adunat la campionatul european de camioane ETRC de la Misano pentru prima etapă și au fost întâmpinați de un traseu ud, însă cel puțin în a doua zi condițiile atmosferice au fost excelente.

Ca în aproape toate cursele din sezonul trecut, campionul Kiss a fost cel mai rapid în antrenamente.

Cu toate acestea, Cursa 1 a adus surprize amare atât pentru el, cât și pentru Steffi Halm și britanicul Taylor – toți trei au fost eliminați din cauza problemelor tehnice. Astfel, cele 25 de puncte de la prima cursă au mers la Jochen Hahn, iar puncte au primit și toți ceilalți care au terminat.

Norbert Kiss a câștigat în mod convingător atât Cursa 2 pe ploaie sâmbătă, cât și Cursa 3, avându-l ca principal adversar pe Sasha Lenz. Antonio Albacete a fost victorios în ultimul start din cele patru și a demonstrat tuturor participanților că un camion nou și un pilot veteran nu poate fi ignorat.

Pe pistă, cei mai rapizi și rezistenți au fost trio-ul campion Kiss-Hahn-Albacete, Sasha Lenz și Steffi Halm. Astfel, înaintea Marelui Premiu din Slovacia, programat pentru 10 și 11 iunie, Hahn conduce cu 45 de puncte, urmat de Albacete cu 39, Kiss cu 36, Lenz cu 32, Rodrigues și Kurzim cu câte 27, Faas cu 24, Halm cu 14, Newell cu 10, André cu 7, Hecker cu 6, Taylor cu 3 și Recuenco cu 2.

În competiția pentru Cupa Promotorilor, lider este Jose Rodrigues cu un total de 59 de puncte, urmat de Faas – 49, francezul André – 31, Newell – 30, Hecker – tot 30, Taylor – 21 și Recuenco – 12.

Articole similare

Ad