Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks deschide noi facilități în Murcia

TerraTrucks, dealer oficial Ford Trucks pentru provincia Murcia, deschide noi facilități în Lorquí (c/ Pontevedra S/N – Pol. Ind. El Saladar ÎI), un nou centru de 16.000 m2 care este administrat de o echipă de înaltă calificare și dispune de cea mai recentă tehnologie în ceea ce privește echipamentele și resursele.

Situat pe una dintre cele mai importante rute de transport din Regiunea Murcia și pe principala cale de comunicare între Levante și centrul și nordul Spaniei, TerraTrucks se află într-o enclavă strategică pentru flotele de transport pe distanțe lungi.

“Deschiderea acestui centru TerraTrucks reprezintă un salt calitativ fundamental în filosofia noastră de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și o atenție personalizată. Suntem foarte mândri că Spania are un dealer de referință ca acesta pentru a putea oferi clienților noștri experiența excepțională și unică pe care ne-o dorim pentru toți”, a declarat José Luis Quero, CEO al Ford Trucks Spania.

Miguel Ángel López, managerul TerraTrucks, și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul cu ocazia inaugurării noilor facilități: “Este o onoare pentru noi să facem parte din proiectul Ford Trucks España și să putem oferi clienților noștri un serviciu complet și de înaltă calitate într-un singur spațiu”. El a adăugat: “Avem facilități de primă clasă, dar cel mai mare atu al nostru este echipa noastră, angajată pe deplin în a oferi cele mai bune servicii și o atenție personalizată clienților noștri”.

Ford Trucks Spania are în prezent o rețea de dealeri cu 31 de puncte de service în întreaga Peninsulă Iberică și în Insulele Canare și, în 2023, va continua să se extindă în noi zone.

Articole similare

Ad