Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Urgent Cargus continua sa investeasca in modernizare si eficientizare

De pe 1 aprilie, platforma logistica din Magurele apartinand Urgent Cargus va prelua toate operatiunile de sortare si distributie a expedierilor pentru zona Bucuresti, care erau desfasurate pana acum si in hubul din Tunari – acesta va ramane activ numai in reteaua centrelor de expediere Urgent Cargus Ship&Go. Compania a facut aceasta mutare pentru a eficientiza operatiunile logistice interne si a imbunatati standardele de calitate a serviciilor oferite.
 

In acest sens, platforma de la Magurele a fost extinsa cu 1.800 mp dedicati prelucrarii si sortarii expedierilor, iar eficientizarea fluxului operational al benzii automate de sortare s-a realizat prin suplimentarea destinatiilor de rutare (a rampelor de rutare) si a suprafetei de sortare.
In urma acestor investitii, platforma din Magurele dispune acum de 7.600 m2 pentru sortare si depozitare (iar din mai suprafata va fi extinsa cu 1.000 m2, ca urmare a proiectului de eficientizare a operatiunilor logistice), de 130 de porti de incarcare/descarcare si de un sistem automatizat de sortare produs de compania olandeza Van Der Linde, care permite sortarea expedierilor intr-un timp mult mai scurt, cu precizie ridicata. Echipamentul are o capacitate de 8.000-10.000 de colete/ora si cinci benzi de incarcare si sortare automata a coletelor pe 76 de linii de sortare, recunoaste in timp real codurile de bare si permite recantarirea si remasurarea automate ale coletelor cu raze laser.
La Magurele mai exista 3.250 m2 de spatii de birouri si 26.200 m2 pentru parcarea masinilor de curierat.

Articole similare

Ad