Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput inscrierile pentru Volvo Drivers’ Fuel Challenge 2016

Volvo a dat startul inscrierilor la editia din acest an a competitiei Drivers’ Fuel Challenge, dedicate soferilor profesionisti, la capatul careia castigatorul finalei regionale va intra in posesia unui autoturism Volvo V40, iar invingatorul in finala mondiala, adica „Cel mai eficient sofer din lume“, va beneficia de o experienta de calatorie exclusivista, asa cum promit reprezentantii companiei suedeze
Cei interesati se pot inscrie completand formularul disponibil la receptie la oricare dintre cele sase centre Volvo Trucks incluse in etapa nationala, sau online, la www.volvotrucks.ro/fuelchallenge. Ei vor concura la bordul celui mai inovator camion Volvo FH cu I-Shift Dual Clutch.
 

Etapele preliminare vor avea loc la Bucuresti (3-14 mai), Brasov (3-7 mai), Timisoara (30 mai-4 iunie), Cluj (6-18 iunie), Constanta (30 mai-8 iunie) si Bacau (13-18 iunie), iar primii trei clasati in fiecare locatie in functie de valorile consumului se vor califica in etapa nationala.
In plus, companiile care detin camioane Volvo si au abonament Dynafleet isi pot inscrie soferii in competitia online in cadrul careia stilul lor de condus va fi monitorizat timp de sase saptamani, intre 1 mai si 12 iunie, cel putin 10.000 km, si in functie de punctajul FES (Fuel Efficiency Score, care tine cont de patru grupe de indicatori cheie: anticipare si franare, utilizarea motorului s a transmisiei, mers in gol si supraviteza) se va realiza un clasament. Primii 10 soferi se vor califica direct in finala nationala a Drivers’ Fuel Challenge care va avea loc pe 1 iulie la Brasov si in cadrul careia va fi desemnat concurentul ce va reprezenta tara noastra in finala regionala de pe 17 si 18 august, de la Hungaroring (Budapesta), unde alaturi de romani vor participa conducatori auto din Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria. Primii patru clasati in aceasta competitie se vor califica in finala mondiala de la Göteborg, de pe 8 si 9 septembrie.
Ca la fiecare editie de pana acum, in toate cele trei finale – nationala, regionala si globala – primii trei clasati si companiile pentru care lucreaza vor fi recompensati cu premii atractive.

Articole similare

Ad