Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Lazar preia activele edy Spedition

In octombrie anul trecut International Lazar Company a perfectat tranzactia cu Rovigo, administratorul judiciar al edy Spedition, in urma careia activele firmei din Deva au intrat in posesia companiei din Arges.
In pachetul achizitionat de la Rovigo intra service-ul din Giroda, cel din Deva, mai multe apartamente, 283 de camioane (160 Euro 5 si 123 Euro 3) si 114 semiremorci. La acestea s-au mai adaugat vreo 120 de semiremorci preluate de la Cargobull Leasing si alte 110 preluate de la Unicredit Leasing.Valoarea tranzactiei a fost de 3,945 milioane de euro.
 

Locatia din Timisoara, cea mai dorita de toti cei interesati sa preia activele edy Spedition, a fost vanduta recent dupa tranzactie catre Diesel 24, cu o clauza care-i permite firmei din Arges sa isi tina camioanele in curtea service-ului inca cinci ani dupa perfectarea contractului de vanzare. „Mi s-a parut o oportunitate de dezvoltare in zona de vest a tarii, unde noi nu eram prezenti. De mult ne gandeam sa ne extindem si catre zona Timisoara-Arad, unde sunt foarte multi producatori din automotive, dar pentru care nu poti fi competitiv ca pret de transport, daca parcul de camioane trebuie adus mereu acasa la Pitesti. Sunt kilometrii importanti care apar pe gol si care se vad in tariful de transport. In plus, mi-au placut si locatiile de la Timisoara si de la Deva”, a explicat Ion Lazar.
De asemenea, mai mult de 100 de tractoare Euro 3 si peste 50 de semiremorci au fost deja vandute, cele Euro 5 in stare buna de functionare fiind reconditionate si rebranduite deja cu logoul International Lazar Company.

Mai multe amanunte puteti citi in numarul urmator al revistei Tranzit

Articole similare

Ad